18 Mart 2016 Cuma

18 Mart 2016 - Astrolozi


Haftanın son iş gününe Ay'ın Yengeç burcunda ilerlemesi ile merhaba diyoruz; sabah saatlerine kadar bu seyahat devam ediyor. Koruma içgüdümüz, anaç yanımız çevremizdekileri de en az kendimiz kadar korumamıza neden olabilir. Ailevi ve milli konuların önde olabileceği bir sabah olacak.

06:08'te Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı, duygularımız ve mantık arasındaki dengeye işaret etmekte. Liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilir, yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Neyin, nasıl yapılması gerektiği ile ilgili net fikrimiz olabilir; grup çalışmalar, ekip organizasyonları ve tüm ilişki türleri açısından olumlu bir erken sabah. Ay, bu açının ardından 09:54'te Aslan burcuna geçene kadar temel bir açı yapmayacak; dolayısı ile bu olumlu etkiler sabah saatlerinde tümüyle hissedilir olabilir. Başlangıçlar ve yeni adımlar için ise Aslan burcuna geçişi beklemek en doğrusu.

Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile birlikte, olayları kontrol etmeye çalışmak, kendimizi daha öne çıkarmak, yaşamdan bir oyunmuş gibi keyif almak mümkün olabilir. Daha eğlenceli saatler yaşanabilir bugün. Ancak bu süreçte kötü bir dinleyici olabiliriz; zira dinlemekten çok kendimizi anlatmak bu etkiler altında mümkün. Sanatsal konular, yetenek gerektiren işler, hobiler gündem oluşturabilir. Cesaret isteyen riskli girişimlerde bulunmak da bu etki altında olası.

17:45'te Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı ile fiziksel gücümüzde, cesaret ve kararlılığımızda önemli bir artış olabilir. Daha atak, kararlı hareketler sergileyebiliriz. Ancak olumsuz olarak, her yeni olan şeye ilgi duymak, aslında gereksiz konulara da bizi sürükleyebilir; maymun iştahlılık yapılabilir. Hazırlıklı olduğumuz konularda ise rahatlıkla adım atma adına motivasyon sağlayacak bu transit etkisiyle fiziksel enerjimizi dengeli kullanmaya özen gösterelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder