23 Mart 2016 Çarşamba

23 Mart 2016 - Astrolozi


Bugün saat tam 14:00'te ülkemizden seyredilmeyecek, Terazi burcunun 3. derecesinde bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Ay ve Güneş'in arasında girecek olan Dünya ile ayaklarımız daha yere basabilir. Bazı konular daha realize edilebilir. Neler konusunda derseniz; tabii ki Terazi burcu söz konusu olduğundan, ilişkiler konusunda diyebiliriz.

Önceleri gölgede kalmış, belki geçiştirdiğimiz konularda, netlikler oluşacaktır. Önceden kestirelemeyen sonuçlar, aslında krizlerle tekrar gündeme gelebilir, rahatımız ve huzurumuz pahasına çözümlememiz gerekebilir. Ortaklıklar, ilişkiler, uyum ve hukuk alanlarında başlıkları öne çıkaracak bu Tutulma, nerelerde dengesizlik var, ne yapmak lazım, bizlere net gösterecek. Terazi burcu hangi evimizdeyse, gözler o konulara çevrilecek. Nerede ara bulucu olmamız, taviz vermemiz, ne karar almamız gerek; görebiliriz. "Önce ben" demeyi hiç sevmez Terazi; beraber hareket etmeyi sever. Karşısındaki Koç burcu ise silahları donanmış, düşünmeden, sormadan, saldırmaya yönelik çalışabilir. İşte tam bu noktadaki dengeyi sağlamal bu tutulmanın ödevi. Hedefe bağlı kalmak, bu ince zorlayıcı detaylara takılmamak sayesinde başarı elde etmemiz tabii ki mümkün. Kendimizi kandırmamak, hayal dünyasında yaşamamak tabii çok ama çok önemli; dedik ya Dünya girdi Ay ile Güneş'in arasında, gerçekçi olmak durumundayız.

Gerçek bir rekabet sahnesinde olacağız; belki birileri ile belki kendi egomuzla. Her istediğimizi bu süreçte ele edemeyeceğimiz kesin (Jüpiter / Satürn). Seçim yapmak zorunda kalabilir, azla yetinmek durumunda olabiliriz. Seçmemiz gereken, dengeye oturtmaya çalışmamız gereken konular ise Terazi burcunun bulunduğu ev olacaktır. Şimdi değişik bakış açılarını, alternatif çözüm yollarını farketmemiz gerekmekte. Karşımızdakilere, fikirlerimizi sindirebilmeleri için zaman ve özgür alan yaratmaya özen gösterelim. Unutmamak gerek ki, insanlar seslerinin duyulmadıklarını düşündükleri zaman seslerini yükseltirler ve tartışmalar böylece başlar. Alacağımız kararlar, denge bulucu hedefler içeriyorsa, bu süreçten kesinlikle korkmanıza gerek yok. Aksi halde önemli ses getirici trajik durumlar oluşabilir. Tutulmanın Hades ile yaptığı kare açılar, önemli dönüşüm zamanları yaşadığımızı ifade ettiğinden, sancılı mı sancısız mı olacağı bizlerin bakış açılarına bağlı olacaktır.

Tutulma ile ilgili daha detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/03/terazi-burcunda-ay-tutulmas-23-mart.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder