12 Mart 2016 Cumartesi

12 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Boğa burcunda bugün; kolay tepki vermekten yana olmayabiliriz. Yavaş hareket etmek, işimizi şansa bırakmamak, bir işe başlamdan tüm ihtimalleri gözden geçirmek mümkün. Yeniliklere biraz kapalı olabiliriz, ancak üzerimize aldığımız projeleri ne pahasına olursa olsun tamamlamayı isteyebilir, acele etmekten ise hoşlanmayabiliriz.

00:35'te Güneş ve Güney Ay Düğümü kavuşacak; aslında dünden beri aktif olan bu transit, bugün de tümüyle etkili. Geçmiş tecrübeler, anılar, geçmiş bugün daha fazla kafamızı yoracağa benzer. Kendimizi engelleniyormuş gibi karamsar hissedebiliriz. Ancak dün gerçekeşen Güneş ve Chiron kavuşumunun yardımı ile hatalardan dersler çıkarmak, geçmiş tecrübelerden fırsatlar yaratmak adına kullanmak mümkün. Yaratıcılığımızı bu alanda kullanarak, farklı bakış açıları oluşturabilir, şifa enerjisini aktive edebiliriz. Otorite figürleri ya da büyüklerimizle ilişkilerimizde bugün aksaklıklar oluşabilir.

12:23'te Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere Balık burcuna yerleşecek; oldukça rahat hissedeceği bir transit. Aşka, sevgiye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Hem vermek hem de almak adıa uygun bir süreç. Yalnızlık problemi varsa bu enerji, bunalımlı duygular yaratabilir, dikkat. Temelleri atılmış ilişkilerde ise sağlamlaşma ve romantizm söz konusu olacaktır. Bu dönemde kendimizle barışık olabilir, mistizme, ruhani, manevi çalışmalara, sanata, güzelliklere, sevgiye dönük konulara meyilli olabiliriz. Sanatçılar için yaratıcılığın üretime dönüşebileceği günler diyebiliriz. Olumlu olarak, gelişmiş sevkler, verici, idealist, fedakar, ruhsal zevkler, kabullenizi, yumuşak kalpli, Tanrı inancı gelişmiş, başkaları ile empati kurabilen, yardımsever, karşılık beklemeden seven, sanata meraklı, ince, duyarlı, romantik olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak, aşkta gözü kör, aşk için her şeyi tüketebilen, ilişkilerde kafası karışık ve kendi kendine duygusal olarak zarar verebilen, sadece platonik düzeyde kalan ve sevgisini gizleyen, gizli aşklara meyilli olmamız mümkün.

13:54'te Ay ve Neptün arasında ılımlı bir görünüm netlik kazanacak; tüm ilişki türleri açısından oldukça olumlu bir transit. Gözümüz güzellikleri arayabilir ve yaşamdan zevk alabileceğimiz durumlar yaratmak isteyebiliriz. Yemek, içmek, alış veriş yapmak, davetler, organizasyonlar adına çok olumlu. Sorunlu ilişkilerde de iyileştirici etkileri var. Tembellik etmek isteyenler için de bu saatler kullanılabilir.

17:55'te ise Ay ve Merkür arasında oluşacak diğer bir olumlu etkileşim sayesinde akşam üzeri saatlerinde iletişim trafiğimizde artış olabilir. Dedikodulara, boş lafazanlıklara varabilecek sohbetler oluşabilir. Duygular ve mantık arasındaki dengeyi de sağlayabileceğimiz bu saatlerde bilgi alış verişleri artabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder