14 Mart 2016 Pazartesi

14 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle İkizler burcunda seyahatini sürdürecek. Tek konuya saplanıp kalmak yerine, bir anda bir kaç şeyle uğraşmak hatta zorluk çekmeden bir konudan diğerine kolayca geçebilmek mümkün. Tabbi kıvrak zeka isteyen ve akıllıca esprilerle bezeli hızlı bir gün geçirmemize sebep olabilecek etkiler bunlar.

02:21'de Ay ve Venüs arasında kare bir açı netleşecek; ilişkiler açısından biraz zorlayıcı diyebiliriz, tabii uyanık olanlar için. Olayları tek taraflı algılamak, doneleri kendimize yontmak gibi çıkarcılık içerebilecek durumlar oluşabilir. Bunun yanında geç saat olmasına rağmen yeme içme dürtüsü bir anda uyanabilir, dikkat.

03:42'de ise Ay ve Mars karşıtlığı netlik kazanacak; bundan da anlaşıldığı üzere Venüs ve Mars arasında 22:47'de kesinleşecek zorlayıcı kare açının ayak sesleri böylece duyurulur olacak. Bu etki kişisel ilişkilerimizde ısrarcılıklara, kendimizi ön plana çıkarmaya istekli olmamıza neden olabilir bir kaç gün.  Eğer ilişkilerde karşılıklı istekler net olarak ifade edilemezse, emin olun agresyon yaratabilecek bir transit bu. Ancak bu saatte ayakta olanlar için de ufacık detaylar bile sinir harbine neden olabilir; hatta uyku kaçırabilir, dikkat etmekte fayda var. Gün boyunca ise ilişkilerimizde hak ettiğimiz değeri göremediğimiz konusu beynimizi yorabilir. Hırs, inat, ihtiras içeren bir görünüm, dikkatli olmakta fayda var. Bunun yanında cinsel dürtüleri de uyandıracağından, derinlerinde tatminsizlik duygumuzun yattığı dengesiz davrnışlarımızı harekete geçirebilir.

16:06'da Ay ve Neptün arasında oluşacak diğer bir kare açı akşama doğru saatlere endişe, kaygı ve özgüvensizlik yaratacak etkide. Bunlar bilinçaltından gelen, belli somut bir nedene bağlı olmayan huzursuzluklar olabilir. Önemli, hayati konularda net kararlar vermekten kaçınmakta fayda var, bu saatte. Kişilere karşı yükselen merhamet ise hataylara düşmeye neden olabilir.

21:25'te ise Merkür ve Satürn arasında başka bir kare daha kesinleşiyor; zihinsel kapasitemizi güçlü bir şekilde etkileyecek bu transit, kötümser ve zorlaştırıcı etkilere neden olabilir. Kusur bulmak, eleştirmek, defoları görmek kolaylaşabilir. Fikirsel olarak olumsuzluklar bedenimizi gerilmesine, yorgunluklara ve dolayısı ile kaygılara ve isteksizliklere neden olabilir. Bedensel sağlık üzerinde etkili bir transit. Deri, kemik, diş, bağırsak, sindirim sistemi gibi bölgelerde rahatsızlıklar oluşabilir. Unutmayalım bugün ve yarın etkili olacak. Sistemli, düzenli çalışmak, öğrenmek, iletişim kurmak için hiç iyi bir süreç değil. Önemli görüşmeleri mümkünse bir kaç gün ertelemekte fayda var. Aksilikler artabilir. Büyüklerimiz ve otorite figürleri ile arzu ettiğimiz gibi sıcak iletişim kurmak maalesef zorlaşacaktır. Pozitif düşünmeye çalışmak bile negatif neticeler oluşturabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder