7 Mart 2016 Pazartesi

7 Mart 2016 - Astrolozi


Tutulma haftasına girdik; tutulmalar evrende açılan pencereler gibidir.. Haritalarımızın o bölümleri bir sonraki tutulmaya kadar önümüzde iyice belirir. O konularda gelişmeler, değişimler kadersel olarak işlemeye başlar. Kendi davranış biçimlerimizi tarafsız bir gözle görebilirsek, daha verimli sonuçlar ve daha iyi bir performans elde edebiliriz. Eğer düzensizlikleri düzeltebilirsek, yaşam daha pürüzsüz akar. Yapısal aksaklıklarımızın farkında olmak, yararımıza olmayan davranışlarımızı sürdürmemeyi seçmemize olanak tanır.

Ay, akşam saatlerine kadar Kova burcunda ilerleyecek; haftanın ilk gününde sezgilerimiz sayesinde yaratıcılık gerektiren zihinsel faaliyetler içinde olacağız. Sosyal olarak daha aktif ve grup çalışmalarına olanak tanıyacak enerjiler var. Toplumsal konular ele alınabilir ve entellektüel bilgi kapasitemizi rahatlıkla kullanabiliriz.Bizlerle aynı fikirleri paylaşan kişileri ise etrafımızda isteyebiliriz.

02:10'da Ay ve Jüpiter arasında oluşacak ılımlı etkileşim yardımlaşma çalışmaları açısından olumlu. Faklı bakış açıları, farklı görüşler, felsefeler daha kolay anlaşılabilir. İyimserlikle konuları ele alabiliriz. Adil ve cömert olabilme açısından olumlu bir açı.

06:40'ta ise dünden beri aktif olan Güneş ve Pluto arasındaki olumlu görünüm kesinlik kazanacak ve bugün tümüyle etkin. Güneş ve Satürn arasındaki kare ile bu enerji iç içe geçmiş durumda. Yoğun konsantrasyon gerektiren, güç ve irade ile ele alabileceğimiz konulara işaret ediyor. Sağlamlık ve istikrar istediğimiz konularda derinleşme, üstün kavrayış, beceri ve yetenek verebilir. Güçlü, köklü ve anlamlı ilişkileri destekler. Sorumluluk ve görevlerimizle ilgili olarak yakın çevremizdede değişikler yaratabilir, bizlere baskı oluşturan konularda değişimlere gidebiliriz.. Çözümlenmeyen karışık haldeki durumları temizlemek adına çok uygun. 

10:46'da Ay ve Venüs kavuşuyor; bulundukları burcun son derecelerinde. Sevecen, mutlu, neşeli bir enerji veren bu transit ilişkiler üzerinde yapıcı etkiler barındırıyor. Maddi olarak şans verebilir; yemek içmek, alış veriş, yaşamdan keyif alma adına olumlu. Sorunlu ilişkilerde onarıcı olarak görev alabilir. Ay, bu kavuşum ardından boşluğa girecek ve 21:08'te Balık burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Dolayısı ile Venüs enerjisini akşam saatlerine kadar kullanabiliriz. Ancak yeni başlangıçlar adına değil de daha çok tamamlanması, düzeltilmesi gereken konular için ele alırsak daha başarı sağlıyabiliriz.

Ay'ın Balık burcuna geçişi ve de iyice Tutulma etkisine girmemiz ile üzerimizde yoğun bir duygusallık etkili olabilir. Sevgi, merhamet, beklentisiz davranışlar ruhumuzun tatmin olmasına yardım edebilir. Ancak olumsuz yani, yani özgüven eksikliği, korku, endişe gibi duyguları öne çıkarırsan bu transit bizleri duygusal iniş çıkışlara yönlendirebilir. Manevi ve ruhani çalışmalar, meditasyon ve niyet egzersizleri açısından oldukça uygun bir süreç. 

22:10'da ise günün son transiti Ay ve Mars arasındaki kare; yorucu, kavgacı, gergin bir görünüm. Ufacık gelişmeler bile bizi sinirlendirmeye neden olabilir. Kaza oluşturabilecek kadar sert olan bu enerji, kendimize zarar vermemize ve ilişkilerimizde temponun, tansiyonun yükselmesine neden olabilir. Fiziksel güç isteyen, kararlılık ve cesaret gerektiren konuları ele alabilir, içsel dengemizi korumakta zorlanabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder