1 Mart 2016 Salı

1 Mart 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Akrep burcunda boşluktaki hareketi ile girsek de Ay, hemen 01:55'te Yay burcuna geçiş yapacak. Bu etki altında hedefe kilitlenmek, olayları geniş çerçeveden ele almak, yardımlaşma içinde olmak mümkün. Yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, din ya da felsefe ile ilgili konular öne çıkabilir. Değişik tecrübeler denemeye daha açık olabiliriz. Doğada vakit geçirmek, yabancı kültürlerle ilgili çalışmalar yapmak, daha iyimser davranışlar sergilemek olası.

03:07'de dünden beri enerjisini hissettiğimiz Venüs ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanıyor; bugün tümüyle etkili. Sosyal konumlara, ikili ilişkilere, arkadaşlıklara akılcı pratiklik kazandıran bir görünüm. Diğerleri ile aramızdaki bağlantıların anlamlarını kavrayabilir, karşılıklı ihtiyaçları tesbit edebiliriz.Meslek, iş, çalışma alanlarında düzenleyici, abartmadan güzel fırsatlar oluşabilir. Ciddiyetle konuları ele alabilir, pürüzleri terslikleri düzene sokabiliriz. İlişkileri sağlamlaştırıcı ve dersler verici yönleri olabilir. Saygı duyduğumuz, bizden olgun kişilerden güzel destekler bulabiliriz.

20:48'te Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı maalesef kafa karıştırıcı, özgüvenimizi eksiltici etkiler verebilir. Önyargılarımız, bilinçaltı korkularımız, gerçeklerden önemli hale gelebileceğinden netlik istediğimiz konularda yanlışlar düşebilir, yanılabiliriz. Önemli konularda karar verememeye çalışmak en doğrusu, sonradan pişmanlıklar oluşabilir. Yediklerimize içtiklerimize dikkat etmekte bu akşam yarar var; psikolojik olarak yorucu bir etki olduğundan alkol ve ilaçlara sığınmak isteyebiliriz. Alerjik reaksiyonlar görülebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder