29 Şubat 2016 Pazartesi

29 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Akrep burcunda ilerleyecek; tutkuların, ihtirasların, derinleşmenin burcu. Ortaklaşa gelir ve kamusal bazı işlemlerin de haftanın ilk gününde yoğunluk kazanması mümkün. Bunun yanında düşüncelerimizi karşımızdakilere açmak istemeyebilir, sırlarımızı kendimize saklayabiliriz. Zorluklara rahatlıkla göğüs germek, diğerleri ile empati kurabilmek ise Akrep burcunun özellikleri arasında. Ancak çevremizdekileri kontrol altına almak istememiz, ilişkilerde zorluklar yaratabilir.

04:41'de Ay önce Jüpiter ile ardından da 09:36'da Kuzey Düğüm ile ılımlı görünümler içinde olacak; kısacası Jüpiter ve Kuzey Düğüm beraberliği oldukça canlı görünüyor. Çevremizdekilerle rahatlıkla işbirliği içinde olabilir, geleceğe umutla bakabilir, beraber yapılacak çalışmalardan başarı sağlayabiliriz. Eğitim, hukuk, seyahat, yurt dışı ve medya ile ilgili işlerimizde ilerleme sağlayabilmek olası.

06:36'da Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı ise sağlık açısından çok olumlu. Hatalarımız, kendimizde eksik gördüğümüz yanlarımızla ilgili olarak rahatlıkla yeni çözüm yolları oluşturabilir, olayları geniş pencereden ele alabiliriz. Fiziksel ve psikolojik açıdan dengede hissedebileceğimiz, erken saat olmasına rağmen çevremizdekilere de tavsiyelerde bulunabileceğimiz saatler..

09:29'da netleşecek Ay ve Merkür arasındaki kare açı, aynı anda geçerli olan Jüpiter ile Kuzey Düğüm açısı ile birlikte çevremizdekilerle olşabilecek yanlış anlamalara, iletişim zorluklarına işaret etmekte. Duygular ve mantık arasındaki denge bozulabileceğinden mümkün olduğu kadar sözlerin, cümlelerin ve tavırların etkisinde kalmamak önemli. İletişim trafiğimizde ise ciddi bir artış oluşabilir.

21:54'te ise kavuşacak olan Ay ve Mars nedeniyle gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizi her an kızmaya, sinirlenmeye hazır hissedebiliriz. Fiziki gücümüzün şaşırdığı saatler de denebilir. Mücadele ve güç gerektiren işlerde bu enerjiyi olumlu kullanmak mümkün. Ancak pozitif değerlendiremezsek agresyon olarak kendisini dışa vurabilir. Aşırı cesaret ve çabukluk bazı kazalara da zemin hazırlayabilir; aman dikkat..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder