17 Şubat 2016 Çarşamba

17 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bir kısmında İkizler burcunda seyahat edecek; kıvrak bir zeka, esprili konuşma yeteneği, huzursuz ve sürekli meşgul bir zihin.  İlgi alanlarımız hızlı bir şekilde değişebilir. Tek bir konuya sağlanıp kalmaktan çok keğişik konulara yönelebilir, birden fazla iş yapabilir, farklı yerlerde bulunabiliriz. Devamı yeni fikirler üretmek, sosyal olarak da aktif bir gün geçirmemize neden olabilir. Bunların yanında kararsızlık ve değişken ruh hali sergilemek de olası tabii.

02:56'da Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı nedeniyle kafamızı yoran düşünceler uykumuzu kaçırabilir. Yetersizlikler ve hayatımızdaki eksiklerimiz daha fazla düşünce üretmemize neden olabilir. Ancak yaratıcılığımızı değişik bakış açıları ve farklı çözüm yolları oluşturmak yönünde kullanabilmek açısından motive edici bu görünümden fayda da sağlayabiliriz.

05:01'de Ay ve Jüpiter arasında oluşacak diğer bir kare açı sebebiyle sabah erken saatlerde problemleri, görevleri küçümsemek, kendimize aşırı güvenmek, sorunları yok saymak mümkün. Kendimizi dev aynasında görebileceğimizden bu erken saatlerde yükselen ego nedeniyle ilişkilerde zorluklar çıkabilir, dikkat. 

Venüs, 06:16'da 11 Mart'a kadar kalmak üzere Kova burcuna yerleşecek; grup aktiviteleri, arkadaşlarla yapılabilecek çeşitli aktiviteler, yaratıcı faaliyetler açısından uygun bir transit. Yardım amaçlı toplantılar, grup gezileri, sanatsal faaliyetler, iş görüşmeleri, dernek organizasyonları bu görünümün favorileri. Venüs enerjisi çevremizdeki dostlarla uyumu kolaylaştırabilir. Uzlaşma, haksızlığa uğrayanı, bir kaybı olanı korumayı mümkün kılar. Bazı arkadaşlıklar sevgiye dönüşebilir ya da tam tersi, sevgiler, dostluk, arkadaşlık olarak devam edebilir. Temelde ilişkilerde sevgi esas olacaktır. Olumlu olarak dürüst, arkadaş canlısı, ilkeli, değişik ve entellektüel zevklerden hoşlanan, grup ilişkilerinden kazançlı, özgürlüğüne düşkün, diplomatik olabilmenin yanı sıra, olumsuz olarak soğuk ve aşırı bağımsız, ilişkilerde inatçı, katı, duyarsız, bağlanamayan, aşk ilişkilerinde tutarsız biri haline dönüşebilmemiz olası.

07:09'da Ay ve Düğümler arasındaki kare açı nedeniyle sabaha biraz karamsar düşüncelere uyanmamız mümkün. Kadersel olarak engellendiğimizi düşünebilir, çevremizden bazı zorlayıcı problematik haberler alabiliriz. Enerjimizi düşürmemek, sözlerin ve davranışların üzerinde takılmamak en doğrusu olacaktır.

18:36'da Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı ilişkiler açısından oldukça olumlu bir etkileşim. Liderlik özelliklerimizi, yaratıcılığımızı rahatlıkla sergileyebilir, ilişkilerimizde denge oluşturabiliriz. Fikirlerimizi ifade edebilmek açsından da oldukça destekleyici bir transit. Ay bu açının ardından 21:23'te Yengeç burcuna geçene kadar açısız kalacak; Yengeç burcu etkisi ile de genini ilerleyen saatlerine duygusallık, anaçlık, korumacılık damga vurabilir. Aile, ev ve milli konuların öne çıkabileceği saatler.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder