12 Şubat 2016 Cuma

12 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tümüyle Koç burcunda ilerleyecek; bu transit cesaret, kararlılık, özgüven gerektiren konularda bizlere gün boyu yardımcı olacaktır. Keskin zeka, çabuk harekete geçmemize ve denenmemiş konulara ilgi göstermemize destek verebilir. Her türlü macera bizi heyecanlandırabilir Meydan okumalar, rekabetçi ortamlar hoşumuza gidebilir. Düşünce ve duygularımızı saklamakta ise sorun yaşayabilir, hemen belli edebiliriz.

12:35'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde ciddiyet ve sabır gerektiren konuları rahatlıkla ele alabileceğiz. Saygı duyduğumuz kişilerle görüşmeler yapmak, destek almak açısından kullanılabilir etkiler. Sorumluluk ve görevler öğle saatlerinde bize ağır gelmeyeceğinden, bazı projelerimizin yapılandırılmasında sağlam adımlarla hareket edebiliriz.

15:02'de ise Ay ve Pluto arasında bir kare açı oluşuyor; 16:50'de ise Ay, Uranüs ile kavuşacak. Değişim ve dönüşüm yaratmak istediğimiz konularda, ön hazırlıklarını yaptığımız projelerimizde rahatlıkla harekete geçmek adına yeterli motivasyonu bulacağız. Ani gelişebilecek durumlar karşısında içsel dengemizi koruyabilirsek, başarı sağlayabiliriz. Ancak düşüncesizce hareketler, sonradan tamiri imkansız durumlara yol açabilir, dikkat.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder