27 Şubat 2016 Cumartesi

28 Şubat - 5 Mart 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk günlerinde güçlü bir duygusallık sizi esir alabilir; mistik ve manevi konularla ilgilenmek, daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Fiziki yönden güçsüzlük hissetmeniz, gördüklerinizin ardındaki derin anlamları yakalayabilmeniz mümkün. Sanat ile uğraşanlar için ilham verici, yaratıcılık arttırıcı etkiler mevcut. Sezgilerinizi çalıştırmak, içsel bütünlük yakalamak için harika görünümler. Gölge yanında ise özgüven eksikliği, endişe ve korkuları besleyebilecek etkiler. Gördüğünüzden çok görmediğiniz anlamlara yönelmek daha doğru olabilir.Yardım gerektiren her türlü aktivite sizi tatmin edebilir. İnançlara, felsefeler, dünya görüşleri ile ilgili dost sohbetlerinden keyif alabileceksiniz. Yaratıcı enerjiniz de aktif olacağından değişik tecrübeler, farklı görüşler ilginizi çekebilir. Ani tanışmalar ise ufkunuzu genişletebilir. Haftanın diğer yarısı ise bazı organizasyonlar, aktiviteler harcamaları arttırabilir. Arkadaş gruplarınız içinde sözsel tartışmalara müsait etkiler var hafta sonuna doğru. Dostlarınızdan hastalık haberleri alabilirsiniz. İnatçılık, hırs, kin, yüksek tutku ve kıskançlık gibi duygular ise dostlarınızla aranıza kara kedi sokabilir; dikkat. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; bazı fikirlerinize kendinize saklamak, açık etmemek isteyebilir, dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haberdar olabilirsiniz. Kendinizi korkmadan inceleyebileceğiniz bu süreçte mistik ve manevi çalışmalar verimli olacaktır. Sizi rahatsız eden konuları tesbit edebilir, çözüm yolları oluşturabilirsiniz. Hislerinizi yazıya dökmek daha kolay gelebilir. Edebi eserler üzerinde çalışanlar açısından olumlu enerjiler...











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk günlerinde içinde bulunuğunuz arkadaş gruplarınde, dost çevrenizde kişilere karşı olan hassasiyetiniz artabilir; beraberce yardım içeren aktiviteler paylaşabilirsiniz. İdealleriniz, amaçlarınız bu bir kaç günde sizin için önemli olacak; ancak aşırı hayalperestlik ileride pişmanlıklara neden olabilir. Bu günlerde bazı dostluklar yanlış yönlendirici olabilir, dikkat. Güzel bir paylaşım, dosthane bir ilişki düşlerken, fark etmeden yanlışlarla yüzleşebilirsiniz. Bu etkileri doğru kullanmanız, dostlarınızla, sosyal ortamlarda moral bulabilmek ve kendi enerjinizi de katarak faydalı çalışmalar içinde olmanıza yardım edebilir. Otorite figürlerinden büyüklerinizden destek görebilecek, karşılıklı destekleşim içinde olabileceksiniz. Ümidinizi kestiğiniz bir yerden gelebilecek olumlu haberler sizi sevindirebilir. Kariyerinizle ilgili konularda bazı gerçekler umutlarınızın yeşermesine yardım edebilir. Konsantrasyon ve yaratıcılık gereken mesleki konularda, dengeli ilişkileriniz sayesinde ilerleme kaydedebilirsiniz. Haftanın diğer yarısı is görüşmelerinizde toplantılarınızda dikkatli olmakta yarar var. Mesleki konularda, büyüklerinizle ilişkilerinizde iletişimde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir; bazı anlaşmalar, sözleşmeler açısından olumsuz görünümler var. Partnerinizle aranızda, sorumluluk ve görevler konusunda mücadeleci söz düelloları oluşabilir. Risk almak pek doğru değil özellikle Cuma ve Cumartesi günleri. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; sosyal yaşamınızda iletişim trafiğinizde artış oluşabilir, yeni tanışmalar, dost sohbetleri, grupça organize edilecek aktiviteler açısından hareketli bir süreç. Fikir alış verişleri yapılabilir, kısa geziler, kısa eğitim programlarına birlikte katılınabilir. Umutlar, yaşam amaçları ile ilgili yeni fikirler üretmek, planlar yapmak adına da uygun bir süreç.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftanın ilk günlerinde kariyer ve mesleki konularda özgüven gerektirebilecek konular gündeme gelebilir. Otorite figürleri veya büyüklerinizle ilişkilerinizde düzensizlik, kargaşa gibi durumlar oluşabileceği gibi, olumlu etkilerde idealize ettiğiniz mesleki bir konuda potansiyelinizdeki özelliklerinizi kullanabilmeniz mümkün. Düzenli, kurallı bir çalışma tarzınız varsa hedeflere sahip çıkmak, endişeye ve korkulara mahal vermemek mümkün. Aldanmamak fazla hayalci davranmamak için gerçekten ne yapmak istediğinizi, kapasitenizi, sizin için neyin anlamlı olduğunu iyi tesbit edebilirsiniz. Böylece ileride olabilecek hayalkırıklıklarının da önüne geçebilirsiniz. Gizler, sırlar görünür olabilir; bu da sağlam zannettiğiniz zemin aslında ne kadar kaygan olduğunu size gösterebilir. Büyüklerinizle ilgilenmek, karşılıksız yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Fiziki yönden kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Yaratıcılıkla kendinize öne çıkarabilme, olayları bir orkestra şefi gibi yönetebilmek için kendinize güven duymanız ve bilinçaltı korkularınızdan uzak kalmanız önemli. Sosyal yaşamda hızlı tanışmalar, farklı bakış açılarına esnek yaklaşabilmeniz, bazı dostlukların derinleşmesine yardım edebilir, haftanın ilk yarısında. Değişik tecrübeler, aktiviteler, partnerinizle size keyif verecektir. Farklı kültürlerde tanışmalar oluşabilir. Fikir birliği gerektiren konularda objektif ve ılımlı yaklaşımlar sayesinde orta noktalar bulunabilir. Haftanın diğer yarısı ise uzak akrabalarınızdan hastalık haberleri alabileceğiniz gibi yoğunluk ve yorgunluk yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat gibi alanlarda detaylar konusunda problem çıkarabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Müşterileriniz ve çalışma arkadaşlarınızla görüş farklılıkları günlük yaşamınızı etkileyebilir. Yabancı ülkelerle, akademik kariyerle ilgili sorunlar oluşabilir. Savunma mekanizmanız düşük çalışacağından özellikle Cuma ve Cumartesi dinlenmeye özen gösterin. Cumartesi, Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; mesleki ve benzeri işlerinizle ilgili planlar yapmak, projeler üretmek açısından çok uygun. Kariyerinizle ilgili toplantılar, kısa seyahatler, eğitim programları oluşabilir. Otorite figürleri ya da aile büyüklerinizle olan iletişim trafiğiniz artabilir. Yeni teknikler öğrenmek, uygulamak, formalite konular gündem oluşturabilir. Pratiklik ve zeka pürüzleri halledebilir.











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk günlerinde yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya gibi alanlarda yeni idealler oluşturmak, hedefleri gereçkleştirmeye çalışmak adına potansiyellerinizi kullanabilirsiniz. Değişik inançlar, felsefeleri alternatif tıp gibi konular daha fazla ilginizi çekebilir; uluslararası sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Medya alanında bir web sayfası tasarımı, görsel konularda yaratıcılık söz konusu. Yardımseverlik, destekleşim önem arz edebilir. Seyahatlerinizde bazı eşya kayıpları, hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Daha önceden idealize ettiğiniz değişik tecrübeleri aktive etmek açısından uygun bir zaman. İnançlarınız konusunda merak ettiğiniz konularda bilgi toplayabilirsiniz. Çalışma ve günlük yaşamınızda otorite figürlerinden destek bulmak ya da sistemli çalışma biçiminizin, bazı projelerinizin onay görmesi muhtemel. Haftanın ilk yarısında ani gelişebilecek terfi ya da onay gibi fırsatlar sizi mutlu edebilir. Büyüklerinizin sağlık haberlerine sevinebilirsiniz. Amirlerinizle ortak hareket edebilir; sorumluluk ve görevlerinizi günlük yaşamınızda yaratıcılığınızla hızla yerine getirebilirsiniz. Burs, terfi, prim gibi şanslar oluşabilir. Haftanın diğer yarısı ise eğlence, lüks merakı ya da bazı hobiler harcamaları arttırabileceği gibi aşk hayatınızda inatçılık, hırs ve ihtiras içerebilecek tartışmalara girebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkinizde sorun çıkabilir. Aşırı tutkulu, cesaretli hareket etmek, zarar getirebilir. Risk içerebilecek yatırımlardan uzak durun; masrafları abartmayın. Yoğun spor ise ufak kazaları da beraberinde getirebilir, dikkat. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat gibi alanlarda yaşamınıza hareket gelebilir. Farklı kültürleri araştırabilir, eğitim konularında yoğunlaşabilirsiniz. Bilgi alışverişleri, medya önem arzedebilir. Yasalarla ve hukukla ilgili işleriniz varsa, hareketlenebilir, görüşmeler, toplantılar, başvurular hızlanabilir. Yurt dışı ya da uzak seyahat planları, yabancı dil eğitimi gündem oluşturabilir..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftanın ilk günlerinde müşterek gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka gibi alanlarda, hisseli işlerinzde yanlış yapmaya çok açıksınız. Hatalı hesaplar, evdeki hesabın çarşıya uymaması olası.. Saklı, ortaya çıkmamış veya çıkartmak istmediğiniz konularla ilgili içsel derinleşmeler yapabilir, sezgilerinizi bazı durumların gerçek yüzüne ulaşmak için kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde problemler oluşabilir; kaçtığınız bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Psikolojik destek almak için olumlu bir süreç. Yaşama bakışınız değişebilir. Aşırı hayal kurmamaya, gerçekçi olmaya dikkat edin. Hafta başı dikkat eksikliği söz konusu, kontrol ve irade gerektiren işlerinizde zorlnabilirsiniz. Ancak ilişkilerinizde yükselen anlayış ve romantizm sayesinde haftanın ilk günlerinde ortak yapılacak tüm çalışmalar size başarı getirebilir. Yeteneklerinizi bu sayede daha rahat sergileyebilir; değişik tecrübeler edinebilirsiniz. Çocuklarınızla, aşk yaşamınızla ya da hobileriniz ve cesaret gerektiren girişimlerinizle ilgili olarak güvendiğiniz kişilere danışabilir ufkunuzu genişletebilirsiniz. Değişik tecrübeler, adrenalin içeren aktiviteler partnerinizle keyif verici olabilir. Ani bir seyahat kararı, medya ile ilgili bir girişim, sanatsal bir organizasyon, sabır gösterdiğiniz bir konuda size başarı getirebilir; fikir birliği ile yapacağınız girişimler açısından ortak çalışmalar fayda sağlayacaktır. Haftanın diğer yarısı ev, aile, gayrimenkul konularında aksilikler yaşanabilir; bazı arızalar, onarımlar sizi yorabilir. Aile büyüklerinizle tartışma, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızda bazı konuşmalar, içsel dengenizi bozabilir. Aile üyeleri ile ilişkinizde dengenizi bozmamaya özen gösterin; inatçılık yapmayın. Özellikle Cuma ve Cumartesi günü dinlenmeye dikkat edin. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Balık burcuna geçecek; iç dünyanıza yerleşmiş, gizlediğiniz bazı düşüncelerinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Dilinizi ve fikirlerinizi ustalıkla kullanabilir, sezgilerinizi aktive edebilirsiniz. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ya da nafaka gibi kamusal konularda iletişim trafiğinizde artış olabilir, bütçe hesapları yapabilirsiniz. Merhamet ve anlayış gerektiren konularla yüzleşebilirsiniz...











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftanın ilk günlerinde ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ortaklık ve fikir birliği gerktiren bazı konularda yanlış anlamalar oluşabilir; dargınlıklar, hayal kırıklıkları, gerçekler canınızı acıtabilir. Diğerleri için ödün vermek durumunda kalabilirsiniz. Partnerinizle aranızda alınganlıklar oluşabilir. Bazılarınızda ise evlilik ya da ortaklıklarda diğerlerinin yükünü üstlenmek gerekecektir. Bu bir kaç gün güvendiğiniz kişilerden fikir almak önemli; avukat, psikolog, danışman ziyaretleri artabilir. İkili ilişkiler konusunda net olmaya dikkat edin, bazı anlaşmalar, sözleşmeler konusunda ise belirsizlikler gündeme gelebilir. Kural ve yasalara bağlı ilişkilerde gerçekçi karar vermek hafta başı zorlaşabilir. Bunun yanında eviniz, ailenizle ilgili konularda günlük rutin ya da büyüklerinizin sağlığı konusunda destekler bulmanız, çözüme ulaşmanız mümkün. Aile üyelerinden yardım görebileceksiniz. Gayrimenkulünüzle ilgili bazı vergi, sigorta, kredi gibi konular için uğraşmanız gerekebilir, emlak işlerinden ise kar elde edebilirsiniz. Ailenizde ameliyat gerektiren konularda başarı şansı yüksek. Miras ya da nafaka gibi konularda ise ani gelişmeler sizi sevindirebilir. Haftanın ikinci yarısı günlük trafik, iletişim, yakın çevre ilişkileri zorluk yaratabilir. Yakınlarınızdan hastalık haberi alabilir, araç ve gereçlerinizde arıza yaşayabilirsiniz. İletişim şeklinizde eleştirel tansiyonun yükselmesi sorun yaratabilir. Müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ufak çaplı tartışmalar yaşayabilirsiniz, dikkat. Aşırı zihinsel yorgunluk sağlık açısından sizi zora sokabilir. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konusunda iletişim trafiğinizde artış görülebilir, düşündüklerinizi karşınızdakilerle rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Anlaşma, sözleşme, taşınma konuları hız kazanabilir. Güvendiğiniz kişilerden avukatlardan, terapistlerden, danışmanlardan fikir alabilirsiniz. Bazı problemleri konuşarak çözmek kolaylaşabilir...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftanın ilk günlerinde günlük rutin işlerinizin gidişatında bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Fiziksel enerjiniz düşük olabilir. Rahatsızlıklara karşı hassasiyetiniz artabilir, bazı alerjik durumlar oluşabilir. Bulaşıcı hastalıklara karşı kendinizi koruyun. Günlük çalışma ortamında iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle yardımlaşma içinde olabilirsiniz; yardımcılarınıza, evcil hayvanlara olan merhametiniz yükselebilir. İşçi ve işverenler arasında yanlış anlamalar oluşması muhtemel. Yaratıcılık gerektien projeler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. İstemeden de olsa diğerlerini ezmek ya da ezilmek söz konusu olabilir, dikkat. İş ortamında dalgınlıklara, hatalara müsait görünümler var. Haftanın ilk yarısı özel ilişkilerde ani teklifler oluşabilir. Risk içerebilecek girişimler açısından şanslı günler. Lüks bir iletişim cihazı ya da araca ilginiz yoğunlaşabilir. Yakın çevrenizle ortaklaşa işlere girebilir, yayıncılık, ticaret, turizm, nakliye gibi konularda imzalar atabilirsiniz. Hukuksal konularda fikir birliği sağlanabilir. İkili ilişkilerinizde sürpriz görüşmelere hazır olun. Haftanın diğer yarısı lüks merakı harcamaları arttıracak gibi. Riskli yatırımlardan uzak durun. Çocuklar, eğlence, hobiler, sanatsal aktiviteler masrafları yükseltebilir. Parasal açıdan özellikle Cuma ve Cumartesi günleri pek şanslı değilsiniz. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; iyi organize olabilme, iletişimi iyi kullanabilme, hızlı ve verimli çalışabilme açısından olumlu. Sağlıksal konularda kontroller açısından olumlu kullanılabilir. Çalışma ortamlarında müşteriler, iş arkadaşları ile ilişkiniz yoğunlaşabilir. Ayrıntıları hesaplama, planlama açısından olumlu tutum sergileyebilirsiniz. İşveren ve işçi arasında diyologlar yumuşayabilir. Ancak eleştirici tavırlardan uzak durmakta yarar var. Sert açılarınız varsa günlük yaşamda kararsızlık kendini gösterebilir. Bu süreçte iş konularına odaklanmak, özel meseleleri işe taşımamak en doğrusu... 











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftanın ilk günlerinde sanatsal yeteneklerinizi kullanmak, sanatsal aktiviteler içinde olmak açısından çok olumlu. Arkadaşlıklarınızda yakınlık ihtiyacınız artabilir, çocuklarınız için kendinizi paralayabilirsiniz. Aşk ile ilgili ise gözleriniz problemleri görmek istemeyebilir ve bir aşk sarhoşluğu içinde olabilirsiniz, dikkat. Risk içeren her türlü yatırımdan uzak durmakta yarar var; zira hayal ettiklerinize ulaşamayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili idealleri konusunda kontrolcülük yapmamak en doğrusu bu günlerde. Yaratıcılığınızı öne çıkaracak hobileriniz açısından çok olumlu etkiler var; ancak spor yapanlar bu günlerde fiziki halsizlik hissedebilirler. Ayrıca gelir getirebilecek projeler konusunda ani gelişmeler yaşanabilir. Evde çalışanlar açısından kazançlı bir süreç. Aile üyelerinden destek alarak maddi gelir fırsatı yakalamak mümkün. Emlakçılar açısından aktif bir iki gün olumlu sonuçlar sağlayabilir. Aile büyüklerinizin sağlık haberlerine sevinebilir; eviniz için onarım, bakım, düzen değişimi yapabilirsiniz. Haftanın diğer yarısı bu alanlarda oldukça aktif olmaya, yorulmaya hazırlanın. Yükselen enerjinizi doğru kullanmamak ailevi ilişkilerde de tartışmaları beraberinde getirebilir. Duygusal olarak hırpalanmaya açık bir zamandasınız, özellikle Cuma ve Cumartesi. Ailevi görüşmeler, geziler sizi epey yorabilir. Dinlenmeye özen gösterin. Cumartesi Merkür 22 Mart'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde iletişim hızlanabilir. Düşüncelerinizi sanatsal bir tarzda ortaya koyabilir, daha eğlenmeye meyilli davranışlar sergileyebilirsiniz. Esprilerde sınırları aşmamaya özen gösterin. Bu süreçte kötü bir dinleyici olmanız ise muhtemel..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftanın ilk günlerinde aile hayatı ve kişisel yaşamınızda tuhaf, alışılmaşın dışında oluşan durumlarla ilgili kontrol sağlama isteğiniz yoğunlaşabilir. Aile ilişkilerinde hassasiyet öne çıkabilir. Aile büyüklerinize, aile üyelerine, evinize daha fazla ilgi göstermek durumunda kalabilirsiniz. Su ve gaz ile ilgili ev içinde bazı arızalara karşı dikkat. Yaşadığınız mekanla ilgili hayal ve ideallerinizi gerçekleştirmek, güzel ve keyifli ortam oluşturmak isteyebilirsiniz. Evinizde daha fazla zaman geçirmek, aile büyüklerinin tecrübelerinden yararlanmak mümkün. Haftanın ilk yarısı yeni bir hobi, değişik bir eğlence tarzı, aşk yaşamınızda ya da çocuklarınızla ilgili önemli farklı bir değişim sizi mutlu edebilir. Yapıcı özel ilişkiler oluşturabilirsiniz. Aniden yazmaya başlamak, araba kullanmak, yakın çevrenizle olan iletişimde artış size ayrı bir keyif verebilir; yakın yerlere keyifli seyahatler yapabilir, değişik bir konuda eğitim almak isteyebilirsiniz. Yaşam bu bir iki gün daha eğlenceli ve egzantrik görünebilir size; ani bir aşk ihtimali ise bazılarınızı mutlu edebilir. Hayat enerjiniz haftanın ilk günlerinde yüksek olabilir. Haftanın diğer yarısı yakın çevrenizden duyacağınız bazı gizli düşmanlıklar, dedikodular sinirinizi hoplatabilir. Gizli her türlü konuşmadan, iletişimden uzak durmakta fayda var. Kardeşleriniz, komşularınızla aranızda sorunlar oluşabilir; iletişim cihazlarınızda, araçlarınızda, seyahatlerinizde aksilikler oluşabilir. Karasızlık ve konsantrasyon problemi ise uykusuzluğu besleyebilir; dinlenmeye özen gösterin özellikle Cuma ve Cumartesi günleri. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; özel yaşamınız, aile içi hayatınız, aile büyükleri ile iletişim, gayrimenkul ile ilgili konuların hızlanmasına tanık olabilirsiniz. Aile içinde düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir, problemleri konuşarak çözebilirsiniz. Geçmiş tecrübeler ve anılar kafanızı daha fazla meşgul edebilir. Ev, emlak konularında alış verişler oluşabilir...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftanın ilk günleri kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilgili bazı sorunların oluşması canınızı sıkabilir; yanlış anlaşılmalar problem yaratabilir. Aşırı katı ve inatçı düşünce yapısına sahip olanlar için bu etkiler zorlayıcı enerjiler verebilir. Esnek ve net düşünmeye özen gösterin, odaklanma problemi yaşayabilirsiniz. Manevi ruhani konularla ilgilenmek isteyebilir, dealize ettiğiniz bir geziyi ya da eğitim programını uygulayabilirsiniz. İletişim şeklinize hissettiklerinizi ve yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı cihazlarınızı kaybetme tehlikesi, dalgınlığınızın sonucu olarak yaşanabilir. Bunun yanında evden çalışanlar için kazanç arttırabilecek görünümler var. Çözümsüz gibi görünen üzerini kapattığınız bazı konularda endişelerinize korkularınıza son vermeniz mümkün. Emlak işlerinde hareketlenme maddi gelir getirebilir. Aile üyelerinin destekleri sayesinde bazı bağımlılıklarınızdan kurtulabilir, aile içindeki problemleri anlayış ve merhametle ele aldığınızda rahatlıkla çözebilirsiniz. Haftanın diğer yarısı dost çevrenizle maddi konular paylaşmamanız daha doğru. Artan sosyal yaşam masraflara neden olabilir. Mesleki işlerinizde gelir amaçlı toplantılar, görüşmeler yapmak durumunda kalabilir, yoğun günler geçirebilirsiniz. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; yakın çevreniz ile olan iletişiminizde duygularınız ve mantığınız arasında denge oluşturabilme açısından olumlu bir yerleşim. Kardeşlerinizle, komşularınızla iletişiminiz artabilir. Kısa seyahatler, eğitim programları, yayıncılık, ticaret, ulaşım ile ilgili işlerinizde hareketlenme görülebilir. Yeni bilgilere açık oladuğunuz bir süreç. İletişim becerilerinizi rahatlıkla kullanabileceksiniz..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftanın ilk günleri maddi ve manevi değerlerinize yönelişiniz önem arzedebilir. Aşırı önem verdiğiniz konularda tecrübeler yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi değerleriniz yüzünden kafa karışıklıkları oluşabilir. Parasal işlerinizde yanlışlar, aldanmalar söz konusu olabileceğinden dikkatli olmakta yarar var. Para kaybetmek, dolandırılmak, yanlış ödemeler ya da harcamalar yapmak,maddi alanda yanlış kararlar maalesef mümkün. Cesaret kırıcı gelişmeler sizi yorabilir. Bunun yanında sosyal yaşamda yeni tanışmalar, grup çalışmaları, organizasyonlar oluşması, çevrenizdekilerden fikir almak size fayda getirici nitelikte. Kardeşleriniz ya da komşularınızla olan problemlerinizde dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Entellektüel bilgi alış verişleri, kısa geziler, eğitim programları size keyif verebilir. Hızlı bir sosyal yaşam, öz değerinizin de artmasına yardım edecektir. Bazı yeni dostluklar, yeni umutlara neden olabilir. Haftanın diğer yarısı kariyerinizde, mesleki konularda, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde fikir çatışmaları, tartışmalar, mücadele gerektiren durumlar oluşabilir. Onaya sunduğunuz projelerde aksilikler oluşabilir. Sorumluluk ve görevleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; maddi geliriniz, kazancınızla ilgili olarak ileişim trafiğinizde artış görülebilir. Bu alanda projeler üretmek, görüşmeler, toplantılar, seyahatler oluşabilir...











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftanın ilk günleri kendinizi diğerlerine ispatlama yönünde endişeleriniz artabilir. Daha fazla yalnız kalmak, ideallerinizden uzaklaştığınızı düşünmek görünümlerin gölge yönleri olarak yaşanabilir. Sanatsal konularda ise yaratıcılığınızı geliştirebilir, yardım ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyebilirsiniz. Bir iyilik elçisi haline dönüşebilirsiniz. İç gözlem yapmak, korku ve endişelerinizi tesbit etmek de bunların yanında hafta başı mümkün. Yeteneklerinizi kullanmak, idealize ettiğiniz konularda atılımlar yapmak aslında bazı gelir arttırıcı gelişmelere neden olabilir. Gönülden istediğiniz bazı konular hızlıca kazanca dönüşebilir. Kariyerinizle ilgili farklı, yaratıcı yaklaşımların faydasını görebilirsiniz; yenilikler, değişimler kazancınızı destekleyebilir. Haftanın diğer yarısı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında kontrolünüz dışı gelişebilecek bazı durumlar sizi zorlayabilir. Gelişen olaylar, inançlarınızı sorgulamanıza neden olacaktır. Farklı bakış açılarına direnmemeniz özellikle Cuma ve Cumartesi günleri önemli. Seyahatlerinizde hırsızlıklara karşı dikkatli olun. Bilinçaltındaki endişeleriniz, yaşama bakışınızı etkileyebilir. Değişik tecrübeler sizi yorabilir. Cumartesi Merkür, 22 Mart'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilme imkanı bulabilirsiniz. İlişkileriniz, sosyal yaşamınız hareketlenebilir. Dışa açılma ihtiyacınız artabilir ve olayları kavramanız kolaylaşabilir. El becerisi gerektiren işlerinizi, sağlıkla ilgili işlerinizi kolaylıkla ele alabilirsiniz... 





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder