22 Şubat 2016 Pazartesi

22 Şubat 2016 - Astrolozi


Genelde insanların kendine güveni her zaman aynı seviyede olmaz. Bir gün kendinizi çok iyi ve güvenli hissederken ertesi gün tam tersini yaşayabilirsiniz. Özgüven yoksa, korkular, kararsızlıklar, endişeler sonucu harekete geçememe vardır; sonucunda ise öfke, stres ve depresyon. Kendinizi becerikli ve zeki bulmuyorsanız başarısızlık da kaçınılmazdır. Şayet zeki ve becerikli olduğunuzu düşündüğünüz zamanlarda, zihniniz de buna odaklanır ve başarıya kendiliğinden erişir.
Kendine güven, başka bir takım kişisel beceriler gibi emek verilerek, üzerinde çalışılarak geliştirilebilir. Gün gün, adım adım hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bu bir anlamda, hissedene kadar numara yapmak şeklinde açıklanabilir. Fakat göreceksiniz, ilk zamanlarda liste halinde uygulayacağınız bu maddeler, zamanla içinizden gelmeye başlayacaktır.
Birilerini yargılamak, onun hakkındaki olumsuz düşünceleri dile getirmek, her zaman onları anlamaktan daha kolaydır. Öyleyse kolaya kaçmayın, onların davranışlarını ve tepkilerini anlamaya gayret edin. Mutlaka haklı bir sebepleri olduklarını keşfedeceksiniz.
Tıpkı aşkta olduğu gibi, heyecan insanı mutluluk olgusunun en tepesinde tutmaya yarayan baş aktörlerden biri. Ne olursa olsun, yaşamınızda heyecan hissedebileceğiniz şeyler bulun. Aşkı ise sakın magazin haberleri gibi en düşük frekansta anlamayın. Beklentisiz, tarafsız, sadece olduğu gibi en saf hali ile aşktan bahsediyorum.
Neden mi bu konulara daldık? Çünkü Güneş Balık burcunda ilerliyor ve bugün 20:19'da tam karşısında bir Dolunay gerçekleşecek; Balık ve Başak aksı, değişken özellikte olduğundan kaygan zeminleri anlatır. Bir sonraki Yeniay'ın bir Tutulma oluşu ile önemli değişimlerin arifesindeyiz. Son Tutulmadan beri süre gelen konuların bir şekilde toparlanıp bohçalanması lazım. Bir nevi ayar çekme diye düşünelim. Önümüzdeki 15 günlük süreçte bizleri kışkırtabilecek durumlar, özgüvenimizi sorgulatacak. Haritanın bize tüyoları ise yenilikçi ve yaratıcı fikirlerle, mantıklı ve adil olma yönünde. Yükselende Terazi olması nedeniyle değişen şartlar karşısında nezaketi ve objektifliği, diplomasiyi bırakmamak çok önemli. Satürn, fartkettirmeden bu haritada oldukça güçlü. Hepimiz yaşamlarımızda yeni sistemler inşa ediyoruz artık. Korku, Satürn'ün gölgeli yüzü. Ama Dolunay burcu Başak'ı da sever Satürn. Az, diyor, öz diyor, emek ver diyor, sevgi ile çık yola diyor. Değişen şartların iyileştirilmesi, düzenlenmesi önümüzdeki Tutulma dönemlerine bizleri hazırlayacak. Uzun soluklu, kalıcı değişimler bunlar. İnançlarımız, görüşlerimiz, bakış açılarımız günden güne değişiyor. İşte bu akan zamana ayak uydurmayı öğrenmek açısından önemli bir 15 gün var önümüzde.
Dolunay ile ilgili daha geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/02/basak-dolunay-22-subat-2016-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder