23 Şubat 2016 Salı

23 Şubat 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Dolunay ardından Ay halen Başak seyahatini sürdürüyor. Birileri için birşeyler yapabilme, titizlik gerektiren konularla uğraşmak, günlük işlerimizle haşır neşir olmak bugün mümkün. Mükemmelliyetçilik duygusu, çok çalışmamıza neden olabilir. Kişilerle birlikte yapılacak işler için uygun bir gün. Sağlık ile ilgili konular gündeme gelebilir. Gün sonunda ise yorgunluktan şikayet edip diğerlerini eleştirebiliriz, dikkat.

07:31'de Ay ve Neptün karşıtlığı netlik kazanacak; zayıflık, güvensizlik karışık duygular sabahın bu erken saatlerinde belirsiz hissedişlere ve aşırı hassasiyete neden olabilir. Şüphecilik ve endişe kendi hakkımızda bize yanlış düşüncelere, özgüvensizliğe neden olabilir. Hata yapmaya açık saatler olduğundan, önemli kararları, girişimleri bu erken sabahta ele almamakta fayda var. Basit bir olay bile cesaret krııcı duyguları besleyebilir; bu da bazı alerjik, ruhsal rahatsızlıklara neden olabilir.

20:02'de  oluşacak Ay ve Satürn karesi nedeniyle duygusal bir karamsarlık üzerimizde etkili olacak görünmekte. İlişkilerde samimiyet oluşturmakta zorlanabiliriz. Yalnızlık ve kabul görmeme düşünceleri artabilir. Olumsuz duyguları beslememeye özen göstermekte yarar var. Önemli görüşmeleri bu ana getirmeyin; depresif düşünceler nedeniyle yanlış yönlendirilebiliriz.

Dünden beri etkili olan Jüpiter ve Chiron arasındaki karşıtlık tüm hafta etkili olacak görünmekte. Geçmiş, hatalar, olumsuz özelliklerimiz, kendimizde eksik gördüklerimiz kafamızı bugünlerde fazlaca meşgul edebilir. İyimserlik göstermekte, bardağın dolu tarafını görmekte zorlanabiliriz. Kolay olana kaçmayıp, gözümüze batan bu negatif yanlarımızı iyileştirme yolunda farklı fikirler üretmek, bakış açımızı genişletmek en doğrusu olacaktır. Bazı hastalıkları da uyandırabilir bu görünüm. Hayıflanmak yerine gerekli kontrolleri yaptırmak en doğrusu. Çevremizdekilere fikirlerimizle rehber olmak, bilgelik aşılamak ise kendi yaralarımıza da merhem olacaktır. Bilgeliğimizi ortaya çıkaracağımız bir hafta olmalı; bu şekilde gerçekten şifalanabiliriz. İçsel dürtülerimiz oldukça yoğun çalışacaktır.

22:16'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen görünüm ile derin bir duygusallık, kararlılık bize yardımcı olabilir gece yarısına yakın saatlerde. Güç ve irade isteyen konularda derinleşmek, konsantre olabilmemiz mümkün. Problemlerimizi ele alma ve çözüm üretme yönünden cesaret ve tutku hissetmemiz kolay olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder