27 Şubat 2016 Cumartesi

27 Şubat 2016 - Astrolozi


Gün içinde Ay, 13:26'da Akrep burcuna geçene kadar, Terazi'de açısız seyahatine devam edecek. Bürokratik işleriniz, ilişkiler konusunda halletmeniz gerekn sorunlar, işbirliği içinde sonuçlandırabileceğiniz konularla ilgili olarak günün ilk yarısını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Estetik ve güzelliklerle ilgili dekorasyon, düzenleme gibi başlıkları ele alabilirsiniz. Fikir alarak ilerlemeye gayret edin. Terazi burcu objektifliği ve ortaklaşa yapılan işleri kolaylıkla bitirebilmenize yardım edecektir.

01:01'de yine dünden beri aktif olan Merkür ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanacak ve gün boyu bize destek verecek. Gökyüzünde uzun süreli aktif olacak Uranüs ve Satürn üçgeni bu durumda Merkür ile tetiklenmiş oluyor. Merkür sayesinde yeni tanışmalar, rutin dışı aktiviteler, orijinal fikirler üreterek değişik kişilerle bir arada olma keyif verici olabilir. İnternet ve medya ile ilgili teknolojik, bilimsel konular öne çıkabilir. Elektronik aletlerle daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Daha önceden hazırlık istemeyen doğaçlama yeteneğimizi arttırıcı bu transit, sezgilerimizi de olumlu olarak çalıştırabilir ve içe doğuşlar, rüyalar hareketlenebilir. Yakın çevremizden beklenmedik haberler alabiliriz. Bu hafta sonu grup çalışmaları, yeni keşifler, yeni bilgiler için biçilmez kaftan diyebiliriz. Zekamızı, mantığımızı alışılmışın dışında bir tarzda kullanma yeteneğimiz artabilir. 

Yukarıda bahsettiğim Satürn ve Uranüs arasında hareketlenen üçgen açı ise uzun süreli bir görünüm. Zorlayıcı olsa da pozitif kabul edebiliriz. Mesleki, idari, yönetim, iktidar ve teknoloji alanlarında kendini belli edecektir. Büyük organizasyonlarda gelecek hedeflerimizde olumlu gelişmelere işaret ediyor. Geçmişteki tecrübelerin ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimlere bizi yöneltebilir. Eski ile yenini birleşmesi diyebiliriz. Böylece ilerisi için daha akılcı, daha kalıcı, pratik doğruları bulabilir ve bu bilgiler, tecrübeler ışığında yeni olanı inşa edebiliriz.

13:26'da Ay'ın Akrep burcuna geçişi ile birlikte, daha güçlü iradeli ve kontrollü hissetmemiz olası. Diğerlerinin ilgisini hak ettiğimizi düşünebilir, zorluklar karşısında ise güçlü bir askere dönüşebiliriz. Derin araştırma ve konsantrasyon gerektiren konular adına çok olumlu. Sezgilerimiz, ruhsal anlamda oldukça güçlü çalışabilir, iç sezişler artabilir. Ancak ilişkiler konusunda aşırı beklentiler içinde olmamaya gayret edelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder