28 Şubat 2016 Pazar

28 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün Akrep burcunda haftanın son günü.. Daha içe dönük olmak ve bunun yanında her şeyimizi paylaşmak istemeyeceğimiz bir gün. Akrep burcu derinleri sever, sezgileri de oldukça aktiftir. Belki içsel analizler yapabilir ve bilinçaltı otonom hareketleriminizin nedenlerine ulaşabiliriz. Zorlu şartlar karşısında güç ve irade ile durumları ele alabilmek, problemlere göğüs germek ise mümkün. Değişik hissedişler, esrarengiz duygular kendimizle farklı ilgilenmemize sebep olabilir. 

Bugüne damgasını vuracak olan Güneş ve Neptün kavuşumu tüm gün ve bir kç gün daha etkili; 17:46'da ise kesinlik kazanacak. Ancak 07:51'de Ay ve Güneş, ardından da 08:39'da Ay ve Neptün üçgenleri ile iyice kuvvetli sabah erken saatlerden itibaren. Neptün demek, hayaller, düş dünyası, ruhsal yaşam, yaratıcılık, meyumik yetenekler, kendimizi aldatma ve yalannlar demek.. Düşlerimizi ne kadar hayata geçiriyoruz ya da kendimizi mi kandırıyoruz soruları kafamızı bugün epey karıştırabilir. Tasarımlar, renkler, sanatsal tüm çalışmalar bugünlerde bizi başka diyarlara götürebilir. İhtiyacı olan kişilere, hayvanlara karşı kanatsız meleklere dönüşebiliriz. Neptün enerjisi karşılıksız vermeyi çok ama çok sever. Kendimizden önce diğerlerini düşünmek kolaylaşacaktır.  Mistik ve manevi olaylara olan ilgimiz yoğunlaşabilir. Gördüklerimizin ardındaki derin anlamlar içinde kaybolabiliriz.  Günlük olaylardan kaçıp kendi dünyamıza çekilmek adına harika bir Pazar günü var önümüzde. Olumsuz etkilerde özgüven eksikliği, endişe ve bilinçaltı korkularımızı besleyeceğinden, ilaçlar ya da alkol gibi maddelere sığınma görülebilir. Vücudumuz da bugün psikolojimiz gibi zayıf olabilir; yediklerimize, içtiklerimize dikkat edelim. Zehirlemeler, alerjik reaksiyonlar bu transitin olumsuz özellikleri. Yaşama sanki tül bir perdenin ardından bakıyormuşuz gibi, kafamıza bir sis bulutu oturabilir. Belirsizlik maalesef netlik istediğimiz konularda önümüze çıkabilir. Neptün'ün dağıtıcı etkisi konsantrasyonumuzu zayıflatabilir ve fiziki enerjimiz düşün olacaktır. Unutmayalım ki bu transit haftanın ilk günlerinde de aktif. Tüm dua, meditayon, namaz, manevi ritüeller, psikolojik ve bilinçaltı çalışmaları açısından ise Neptün tüm enerjisini emrimize verecektir. Özellikle sabah saatleri bu enerji çok aktif.

18:16'da Ay ve Venüs arasında oluşacak kare açı ise bilinçaltımızda sevgisizlik duyguları hakimse, ilişkilerimizde zorluklara neden olabilir. Karşımızdakilerin fikirlerini umursamadan içten yükselen ilgi görme ve sevilme arzusu kişiler üzerinde ısrarlı tavırlar içinde olmamıza neden olabilir. Bu bazı durumlarda alış veriş ve yeme içme dürtümüzün de artmasına neden olabilir. Tembellik etmeyi istemek ise görünümüz diğer özellikleri arasında.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder