5 Şubat 2016 Cuma

5 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe Yay burcunda dünden beri devam eden açısız hareketi ile giriyor; 02:43'te ise Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu sayede daha kolay organize olabilir, olayları ciddiyetle ve çalışkanlıkla ele alabilir, amaçlar doğrultusunda azim ve sabır gösterebiliriz. Etrafımızdakilerden de aynı ciddiyeti bekleyeceğimizden, ilişkilerde bu durum duygulardan çok görevlerin öne çıkmasına ve belki de yadırganmasına neden olabilir.

18:24'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde bu ciddiyet biraz kırılabilir ve çevremize karşı olan hassasiyetimiz artabilir. Kolay inanabiliriz. Karşılık beklemeden birileri için bir şey yapmak kolaylaşabilir. Gerçekler ve hayaller arasında köprü kurabiliriz. Bazı manevi çalışmalar adına uygun bir görünüm. Sezgileri dinlemek, tesbitleri işleme koymak adına uygun kullanılabilir. Yaratıcılık gerektiren, sanatsal aktiviteler adına da olumlu.

Ay'ın Oğlak burcuna geçişi ile öncü burçlar arasında olan Uranüs ve Pluto karesi harekete geçecektir. Bunun yanında gece yarısının hemen ardından kesinleşecek Venüs ve Pluto kavuşumu ise bugünden tamamıyla hissedilir halde. Ay da yarın erken saatlerde bu transiti zorlayacak. Dolayısıyla estetik değerler, tüm ilişkiler, maddi konularla ilgili önemli mücadele, irade gerektirebilecek durumlar karşısında yorulabiliriz. Önceden hazırlıklarını yaptığımız, detaylarını hesapladığımız Venüsyen konulardaki hedefleri rahatlıkla başlatmak adına motivasyon sağlayıcı bir görünüm. Ancak spontane gelişebilecek, ani oluşabilecek durumlar karşısında hazırlıksız yakalanacak çok kişi olabilir aramızda. Temkinli ve dengede kalmanın önemi büyük.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder