7 Şubat 2016 Pazar

7 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Oğlak burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; 07:58'te ise Kova burcuna geçiş yapacak. Bu etki altında bağımsızlık, idealizm ve entellektüelite önem kazanabilir. İnsanlara fikirlerimizi kabul ettrimeye çalışmaktan çok, bizimle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmaktan keyif alabiliriz. Zihnimiz ise yeni fikir ve kavramlarla oyun oynayabilir ve bazı durumlarda ortamdan uzaklaşmış görünebiliriz.

Venüs, tüm haftasonuna damgasını vuracak kadar biliyorsunuz ki sert etkiler altında. Dün Pluto ile kavuşmasının ardından bugün 00:03'te Uranüs ile bir kare açı yapacak. Ayrıca 17:08'te Venüs ve Mars arasında ılımlı bir görünüm oluşacak. Bu açılar tüm gün etkili. İhtiras ve tutku dolu hislerin yoğun olacağı bir gün. İddiacılık, inatçılık ilişkilerde kontrol dürtüsü problemler oluşturabilir. Ani ilişki başlangıçları adına özgüven ve kararlılık oluşabileceği gibi; artan cesaret sorunlu ilişkilerde ani kopuşlara neden olabilir. Kişisel bakım ve estetik konularında hızlı kararlar verilebilir ve başlangıçlar yapılabilir. Kendimizle birlikte çevremizin de güzelleşmesi için çaba harcayabiliriz.

04:10'da Merkür ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı bu saatte ayakta olanlar için yeni tanışmalar, yardımlaşmalar, bilgi alışverişleri açısında olumlu etkiler verebilir. Adil ve cömert olmak kolaylaşabilir; konuları bütünüyle ele alabiliriz. Birileri için bir şeyler yapabilme ile kazançlı çıkan aslında biz olabiliriz. Bu transit de tüm gün etkili ve sosyal bir tatil gününe işaret etmekte.

14:07'de kesinleşecek Güneş ve Mars karesi oldukça yoğun bir enerji barındırmakta. Bir nevi kendimizle savaş halinde olmamıza sebep olabilir. Aslında kendimizin ve dürtülerimizin tamamıyla farkında olduğumuz bir gün; zira bu açı da tüm hafta sonu gayet hissedilir olacaktır. Enerjimiz oldukça yüksek olabilir ve sabır gerektiren konulara tahammül göstermekte zorlanabiliriz. Otoriteler ile çekişmeler kolaylaşır; emir almak zor gelebilir. Fiziki güç isteyen işlerde bu transitin faydasını oldukça görebiliriz. Bu şekilde saldırgan yanımızı dengelememiz mümkün. Aksi halde hastalıklara ve kazalara olanak tanıyacak bir görünüm.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder