26 Şubat 2016 Cuma

26 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, yepyeni bir güne, Terazi burcunda ilerleyerek girmekte; ilişkilerde denge, objektiflik, uyum ve estetik değerlerin öne çıkabileceği bir gündeyiz. Etrafımızdakileri memnun etmeye çalışmak, diğerlerine akıl danışmak, ortaklaşa yapılacak işler önemli olabilir. Haksızlıklar karşısında bir savaşçıya dönüşebilir, kendini savunamayanlaraın kahramanı da olabiliriz.

08:28'te Ay ve Satürn arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde sorumluluk ve görevlerin farkında olabilmek, kendi kendimize yetebilmek, saygı duyduğumuz kişilerden yardım görebilmek mümkün. Toplantılar, görüşmeler ve yaşama ciddi bir yaklaşım sergilemek adına olumlu kullanılabilir.

10:39'da Ay ve Pluto arasında kare açı, 13:18'de de Ay ve Uranüs arasında oluşacak karşıtlık sebebiyle gün ortası biraz sert enerjiler barındırmakta. Hızlı gelişebilecek durumlar eğer hazırlıklı isek önemli değişimlere neden olabilir; girişimler yapılabilir. Ancak eğer detaylar üzerinde kendimizi hazırlamadı isek tepkisel davranışlar sonradan tamiri imkansız sonuçlara neden olabilir. İlişkiler konusunda içsel dengemizi bozmamaya özen gösterelim.

11:37'de Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı da yukarıdaki sert enerjiler esnasında duygularımız ve mantığımız arasında denge oluşturabileceğimizi bize müjdeliyor. İletişim trafiğinin zihinsel aktivitelerin artacağı bir saat dilimi. Konuşarak, bilgi alarak, en önemlisi net kararlar alarak hareket edebiliriz.

Ay, 13:18'deki Uranüs karşıtlığının ardından boşluğa giriyor ve tüm günü açısız tamamlayacak; dolayısı ile bu görünümler tüm gün etkili olabilir, özellikle Uranüs. Yıldırım hızı ile bazı gelişmeler üzerimizde şaşkınlık yaratabilir. Zekamızın öne çıkabileceği gibi, bu özelliğimizi elimizdeki bitirilmeyi bekleyen işlere rahatlıkla yöneltebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder