20 Şubat 2016 Cumartesi

20 Şubat 2016 - Astrolozi


Haftasonunun ilk gününe Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz; 04:17'de ise Aslan burcuna geçiş yapacak. Aslan, cesaretin, liderliğin ve mağrurluğun sembolü. Kişiliğimizin gücü ve liderlik özelliklerimiz etrafımızdaki olayları daha kolay kontrol edebilmemize yardım edecektir bugün. Etrafımızdakiler tarafından onaylanmak, kabul görmek özelliklerimizi, yeteneklerimizi daha rahat ortaya koyabilmemize yardım edebilir. Ancak eleştiriler karşısında geri çekilmek isteyebiliriz. Parıltılı ve gösterişli herşey bugün daha hoçumuza gidebileceği gibi risk almaktan çekinmeyerek cesaret gösterebiliriz.

11:45'te Ay ve Venüs arasında yaşanacak karşıtlık nedeniyle ilişkilerimizde oluşabilecek abartılara çok açığız. her istediğimizi kolayca elde edebilecğimize inanmak, yoğun ilişkiler içinde olmak, duygularımızı diğerleri ile, onların görüşlerini umursamadan paylaşmayı istemek, bazı ilişkilerde ufak problemlere neden olabilir. Uyumsuz ilişkilerde bu daha belirginleşebilir. Harcamalar, yeme içme isteğinde yükselme bu transitin etkileri arasında.

21:27'de ise Ay ve Merkür arasında oluşacak diğer bir karşıt açı sebebiyle, iletişim trafiğimiz artabileceği gibi duygularımız ve mantığımız arasında oluşacak dengesizlik sonucu sudan bahanelerle ilişkilerde sorunlar oluşabilir. Ancak kendimizi ifade edebilme konusunda vereceği cesaret bir çok ilişkide ise yapıcı rol oynayabilir. Karar vermek durumunda iseniz, duygularınızı işe karıştırmamaya özen göstermeniz en doğrusu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder