9 Şubat 2016 Salı

9 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Kova burcundaki aşısız hareketi ile merhaba diyor; 10:31'de ise Balık burcuna geçiş yapacak. Balık burcu etkisi ile yoğun duygusallık, diğerleri ile empati kurma dürtüsü, ihtiyacı olanlara yardım isteği ve merhamet duyguları harekete geçebilir. Duygusal dünyamızda hızlı iniş çıkışlar yaşanabilir; kendi içimize çekilme hissi oluşabilir. Sanatsal konularda çalışmak adına olumlu bir gün. Manevi, ruhani konular ise her zamankinden daha fazla ilgimizi çekecektir.

21:14'te tüm gün aktif olan Mars ve Chiron arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; bu etkileşim yarın da kendini hissettirebilir. Elde edemediğimiz, yanlış gördüğümüz yanlarımızla ilgili mücadele enerjimizi yerine getirebilir. Farklı bakış açıları, değişik çözüm yolları oluşturmak adına oldukça olumlu. Başkalarına fikirlerimiz ve tecrübelerimizle rahatlıkla rehber olabiliriz. Sağlık konusunda ise uğraş ve enerji gerektiren işleri rahatlıkla ele alabiliriz.

Gece saatlerine, gece yarısının hemen ardında kesinleşecek Ay ve Neptün kavuşumu damgasını vurabilir. Güçlü bir etkidir, farkedilmesi ise zor olabilir.  Birileri ile özdeşleşmek, yakın olmak, sorunları birlikte ele alıp incelemek isteği verir. Değişik fanteziler kurdurabileceğinden kuşku ve endişelere yol açabilecek bir transittir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder