3 Şubat 2016 Çarşamba

3 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yay burcunda seyahat edecek; enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven yanımız bugün öne çıkabilir. Jüpiter enerjisi hepimize iyimserlik kazandıracaktır. Kolay sonuca varmak ve keskin zeka sayesinde doğru yargılarda bulunmakta zorlanmayacağız. Uyumlu tavırlar, açık fikirlilik, lafımızı esirgememek ve dürüst davranışlar üzerimizde etkili olabilir.

10:24'te Ay ve Neptün arasındaki kare açı eski bakış açılarımızı, önyargıları, bilinçaltında bulunan endişe ve korkuları uyandırabilir. Bu saatlerde önemli kararlar vermemek, hayati önem taşıyan işlerde adım atmamak en doğrusu; sonradan pişmanlıklar oluşabilir. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artacağından suistimallere de açık olabiliriz. Dikkatli olmamız gereken bir sabah, özellikle yeme içme ve ilaç alımı konusunda.

12:53'te Mars ve Pluto arasında oluşacak ılımlı etkileşim önümüzdeki bir iki gün daha etkisini hissettirebilir. Hayatlarımızın gerçek amacını görerek bu yönde hareket etmemiz için iyi bir zaman. Gözü kara bir şekilde egemen olma, hükmetme ihtiyacı verecektir. Başarmak adına zorlayıcı, tehlikeli, kargaşa ve bozgunluk yaratabilecek bir transit. Şiddet artabilir, gizlilikler zorlanabilir; kışkırtıcı durumlar oluşabilir. Bunun yanında güçlü fikirler ortaya çıkabilir ve her zamankinden üstün ve üretici düşünceler verebilir; zor ve karmaşık işlerin üstesinden gelebiliriz. Bu transiti olumlu değerlendirmek için kendimizi zorlamamız en iyisi..

14:36'da Merkür ve Chiron arasında kesinleşecek olumlu görünüm de bugün ve yarın etkili olacak. Sorunlarımızı, hatalarımızı birileri ile tartışmak, çevremizdekilere akıl vermek ama bu esnada kendi problemlerimize cevap bulmak, en önemlisi çözümcül bakış açıları üretmek adına kullanılabilir. Yakın çevremiz ile kuracağımız iletişim karşılıklı olarak yarar sağlayabilir. Sağlık açısından da olumlu etkiler barındırmakta.

20:17'de Güneş ve Satürn arasındaki ılımlı açı netlik kazanacak; aynen öncekiler gibi bugün ve yarın tümüyle etkili. 21:30'da Ay ve Satürn kavuşumu, ardından 21:36'daki Ay ve Güneş olumlu açısı Güneş / Satürn enerjisini akşam saatlerinde pekiştirebilir. Cesaret, güven ve şans getirebilecek bir transit. Her türlü yapılandırma ile ilgili konuda başarı verebilir. İlişkilerde istikrar ve yapıcı etkiler barındırıyor. Otorite figürleri ve büyüklerimizde rahatlıkla destekler görebiliriz. Kendimizi tek ve özel hissettirmesi de yadsınamaz. İdeallerimizi, hedeflerimizi gelecek için planlarımızı kontrol edebilir, belirli bir düzene oturtabiliriz. Gün genelindeki açılarla desteklendiğinde önemli gelişmelere neden olabilecek etkiler var gökyüzünde; sadece Mars ve Pluto arasındaki transiti negatif olarak değerlendirmemeye dikkat edelim, insanlar üzerinde güç gösterileri yapmayalım.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder