2 Şubat 2016 Salı

2 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor.. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmemek, tepkilerimizi ve düşüncelerimizi ortaya dökmemek, gizliliğe önem vermek bugünün etkileri arasında. Kendimize olan güvenimiz tam olacağından, içimizde fırtınalar esse de dışarıdan bunu diğerlerinin anlaması zorlaşacaktır. Şüpheci ve eleştirel yanımız ise ilişkilerimizde zorluklara neden olabilir.

02:35'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu görünüm sayesinde bu saatte ayakta olanlar için iyimserlik göstermek mümkün olabilir. Yardımlaşma gerektiren konularda rahatlıkla destek bulunabilir, daha adil davranabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 17:49'da Yay burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

03:12'de ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında netleşecek diğer ılımlı etkileşim sayesinde Jüpiter ve Kuzey Düğüm arasındaki kavuşum açısı da aktif olarak hissebilebilir. Çevremizdekilerden yardım alabilir, yeni tanışmalar yaşayabiliriz. Saati nedeniyle herkes için kullanılamayacak bu transit bazılarımız için olumlu gelişmeler sağlayabilir. Beraber ve grup olarak yapılaşacak çalışmalar açısından oldukça olumlu. 

17:49'da Yay burcuna geçiş yapacak Ay sayesinde akşam üzeri saatlerinden itibaren, kendimize özgür felsefe ve adalet kavramlarını öne çıkarabiliriz. Hayata daha olumlu ve iyimser bir pencereden bakmamızın kolaylaşması ile değişik tecrübelere ihtiyaç duyabiliriz. Son bir kaç gündür içe dönük çalışan enerjimiz, bu transit etkisiyle daha dışa dönerek, hayatın nimetlerinden yararlanmamıza, daha eğlenceli davranışlar içinde olmamıza yardım edebilir. Farklı kültürler, değişik bakış açıları çok daha fazla ilgimizi çekebilir ve bilgiye paylaşmak kolaylaşabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder