18 Şubat 2016 Perşembe

18 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Yengeç burcunda bugün.. Su grubuna ait Yengeç burcu yumuşaklığı ve koruyucu bir tabakanın altında saklı duran hassasiyeti temsil eder. Duygusal ve çekingen davranışlarımız, bulunduğumuz ortamlardan ve başkalarının ruh hallerinden kolayca etkilenebilir. Nazik, duyarlu ve sevecen yanlarımız, yaşadığımız ortamda duygusal güvenliğimizi önemseyecektir. Hassasiyetimiz nedeniyle ruhsal iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz. öncü nitelikteki bu burç, Uranüs ve Pluto arasındaki kare açıyı da tetikleyecektir. Bir anımız diğerine uymayabilir ve bu durum etrafımızdakilerle ilişkilerimizde sorun yaratıcı olabilir. Aşırı korumacılık ve anaçlık ise öne çıkabilecek özelliklerimiz. Ev, aile ve milli konuların gündem oluşturacağına şahit olabiliriz.

13:45'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı ile içimizdeki merhamet duygusu iyice yoğunlaşabilir. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek adına uygun bir görünüm. Yaratcılığımız, sanatsal yeteneklerimiz açısından da çok olumlu. Etrafımızdakiler çok kolay inanabiliriz ve yardımlaşma konuları ile yakından ilgilenebiliriz. Ruhsal ve manevi çalışmalar, niyet ve dualar için de olukça uygun saatler.

Geceyarısından sonra gerçekleşecek Ay ve Pluto arasındaki kare açı nedeniyle gecenin ilerleyen saatlerinde enerjiler biraz sertleşebilir. Derin duygusallık, güç ve irade gerektiren konularla karşılaşmamız halinde bizleri zorlayabilir. İçsel dengemizi bozmamaya özen göstermek oldukça önemli.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder