6 Şubat 2016 Cumartesi

7 Şubat - 13 Şubat 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde özgürleşme dürtüsü size ani çıkışlar yapabilir. Mesleki konularda yaratıcı, değişik tarzda fikirler aklınıza gelebilir. Bu tatil gününde çalışıyorsanız kariyerle ilgili konularda iletişimde dikkatli olmakta fayda var; hazırlıksız kalkıştığınız bazı girişimleri sonradan telafi etmekte zorlanabilirsiniz. Hızlı gelişebilecek bir iş fırsatı yeni başlangıçlar oluşturabilir. Ancak emir almak, sorumluluklardan kurtulma isteği sizi huzursuz yapabilir. Sosyal çevrenizle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşmek, dostlarınızla bazı konularda inatlaşma, sosyal yaşam nedeniyle artabilecek harcamalar haftanın ilk günlerinde sorun oluşturabilir. Güç ve mücadele gerektirebilecek tartışmalar konusunda dengenizi bozmamaya özen gösterin. Pazartesi günü 11. evinizdeki Kova burcunda doğacak Yeniay da, önümüzdeki 15 günlük süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabileceğinizi ifade etmekte. Grup çalışmaları, davetler, organizasyonlar açısından yaşamınız hareketlenebilir, yeni tanışmalar yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısı ümidinizi kestiğiniz bazı kaynaklarından destek bulabilirsiniz. Psikolojik açıdan bazı yüzleşmeler, sorunların derinine inmeniz size çok iyi gelebilir. Ruhani, manevi çalışmalar, egzersizler açısından bu günler oldukça olumlu. Bazı gizliliklerin asıl nedenlerini öğrenebilirsiniz. Yeni bir kariyer, bir müşteri, bir proje fırsatı haftanın ilerleyen günlerinde sizi sevindirebilir. Çalışma ortamında yürüttüğünüz projeler takdir görebilir; maddi olarak da sevineceksiniz. Sağlık açısından da olumlu günler. Onaylanacak evraklarınız, işleriniz otorite figürlerinden kabul görülebilir. Beraberce yapılan çalışmalar, ekip işleri size başarı kazandıracaktır. Terfi, iş başvurusu, zam talebi için rahatlıkla hafta ortasından itibaren harekete geçebilirsiniz..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü hayata keyifli bir pencereden bakmakta zorlanabilir, yurt dışı, eğitim, medya, hukuk, seyahat gibi konularda ani oluşabilecek aksilikler yaşayabilirsiniz; özellikle seyahatlerinizde dikkatli olmakta fayda var. Yeni tecrübeler, farklı kültürlerle ilgili durumlar huzursuzluklara neden olabilir. Emin olmadığınız konularda harekete geçmemekte fayda var. Yabancılarla iletişimde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bunun yanında hafta başı otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde agresyon yükselebilir. Partnerinizle aranızda ego, kibir tartışmaları oluşabilir. Bazı anlaşmalarda, sözleşmelerde aksilikler canınızı sıkabilir. Sinirlenmek, sakin kalmaktan daha kolay halde olabilir haftanın ilk günlerinde. Pazartesi günü 10. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyeriniz, mesleki konularınız, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz açısından gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışmanız, çabalamanız gerekebilecek bir dönem. Yeni bir sistem inşa edebilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Haftanın diğer yarısı ise ikili ilişkileriniz, ortaklığınız ve evliliğiniz ile ilgili olarak dost çevrenizden tavsiyeler alınabilir, ortak hareket edilebilir. Sosyal olarak aktif günler birliktelikleriniz için yapıcı etkiler barındıracaktır. Mücadele gerektiren ilişkiler konusunda arkadaşlarınız ihtiyacınız olan yardımı verebilir, güvendiğiniz kişilerden danışmanlık alabilirsiniz; tavsiyelere kulak verin. Ortak yapılacak işler adına yoğun bir hafta içi. Konser, sergi ziyaretleri, sanatsal girişimler adına başarı sizinle haftanın diğer yarısı. Sevgilinizle bir seyahat, çocuklarınızın eğitim haberleri, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında güzel gelişmeler sizi sevindirebilir. Yeni bir aşk, akademik bir fırsat sürpriz oluşturabilir. Cesaret isteyen bazı girişimler için gerekli ataklığı gösterebilir, hayattan keyif alabilirsiniz. Değişik tecrübeler size farklı bakış açıları kazandırabilir. Gökyüzü bu hafta size hak ettiklerinizi sunabilir.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü arkadaş çevrenizle aranızda bazı inatlaşmalar, ani gelişebilecek tartışmalar, yoğunlaşan sosyal yaşam ile bağlantılı ani harcamalar can sıkıcı olabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı kesintiler sizi şaşırtabilir. Hazırlıksız harcamalar konusunda dikkatli olmakta yarar var. İçsel yaşanabilecek huzursuzluklar katılacağınız bazı davetlerde sizi yorabilir. Üyesi olduğunuz gruplarda bazı konulara isyan edebilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza dikkat edin. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat gibi işlerinizde oldukça yorulabilirsiniz. Beraber yürütülen işlerde mücadele gerekebilir. Detaylar, titizlik gerektiren işler sizi yorabilir; yorgunluğa bağlı olarak stres yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarını, müşterilerinizle aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir; tartışmalar can sıkabilir. Pazartesi günü 9. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ile ilgili olarak bazı işlerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni tecrübeler, yeni bakış açıları, farklı kültürler daha fazla ilginizi çekebilir. Yardımlaşma, hayatın eğlenceli tarafları, hayat görüşleriniz bu süreçte öne çıkabilir; değişik din ve felsefe başlıklarına ilgi duyabilirsiniz. Yoğun günlük trafiğinizle ilgili büyüklerinizden, otorite figürlerinden gerekli desteği alabileceksiniz. Mücadele gösterdiğiniz mesleki bir konuda hakkınızı alabilir, kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlık haberlerinde iyileşme sevindirici olabilir. Sorumluluklarınızı, görevlerinizi hafta içi yorularak yerine getirmek sizi tatmin edebilir. Ev, aile, gayrimenkul ile bağlantılı olarak bazı ortaklaşa gelirlerden haftanın ikinci yarısı sevinebilirsiniz. Aile desteği arkanızda olabilir; ev kredisi kullanmak isteyenler adına tam zamanı. Miras, nafaka gibi konularda önemli gelişmeler sevindirici olabilir. Emlak satışları kar bırakabilir. Evinizle ilgili vergi, sigorta, prim, kredi tarzı kamusal konularda başarı sizinle olacaktır..











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü özellikle ikili ilişkiler konusunda hızlı gelişebilecek bazı durumlar düzen değiştirici rol oynayabilir. İlişkilerdeki sorumluluk ve gçrevler sizi sıkacağından, bugüne kadar ifade etmediğiniz düşüncelerinizi bir anda ortaya dökebilirsiniz. Ani gelişebilecek anlaşma, sözleşme iptalleri, yol ayrımları sizi şaşırtabilir. Hazırlıksız, düşüncesizce hiç bir ilişki ile ilgili başlangıç yapmamaya özen gösterin hafta başı. Fikir ayrılıkları, beraberliklerde ayrılıklar can sıkıcı olabilir. Özel ilişkilerde inatlaşma, hırs, kıskançlık gibi durumlar problem yaratabilir. Risk ve cesaret gerektiren yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Yükselen enerjinizi spor ile dengelemeye özen gösterin. Hamile olanlar için riskli bir hafta başı olabilir; yorulmamaya dikkat edin. Lüks alış verişler, pahalı harcamalar oluşabilir. Pazartesi günü 8. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi alanlarda, eş gelirinde bazı gelişmeler yaşanabilir. Bazı hastalıklar için operasyonlar tavsiye edilebilir. Görünenin altındaki gerçeklerle daha fazla ilgilenecek; araştırma gerektiren işlerle uğraşacaksınız. Konsantrasyonunuzu bozmayın; takıntılı hareketlerden uzak durun. Doğa sporları, alternatif tıp alanları, farklı din veya felsefe konuları, hobileriniz konusunda değişik tecrübeler hafta ortası sizi daha fazla ilgilendirebilir. Çocuğunuzun eğitimi ya da aşk hayatınızla ilgili iyimser düşünceler şifa verici rol alabilir. Eksikliklerinizi farkedebilir, gereğini yapabilirsiniz; sadece bakış açınızı değiştirmek sizi oldukça rahatlatabilir. Konser ve sergi ziyaretleri yapabilirsiniz. Haftanın diğer yarısı sorunlu ilişkiler açısından daha olumlu gelişmelere müsait. Yakın çevreniz aracılığı ile bazı ilişki sorunlarınızı çözebilir, yayıncılık, ulaşım, iletişim, ticaret, seyahat gibi işlerinizde yetkilisine fikir danışabilir, avukat tavsiyeleri alabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmeler adına olumlu günler. Bazı teklifler sizi sevindirebilir. Kendinizi rahat ifade edebilmeniz, entellektüel kapasiteniz, ilişkilerinizde yapıcı etkiler sağlayabilir. Ortak çalışmalar başarı sağlayabilir.. 
.










Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazar günü ani ortaya çıkabilecek hastalıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk konuları ile ilgili titizlik gerektiren işlerde hızlı aksilikler oluşabilir; özellikle seyahatlerde dikkatli olmakta fayda var. Bu başlıklardaki günlük rutin işleri halletmek size fazlasıyla ağır gelebilir. Pazar gününüzü daha önce hiç denemediğiniz bir aktivite ile doldurmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ilişkilerinizde görüş farklılıkları oluşabilir. Ev, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak da mücadele gerektiren gelişmeler hafta başı etkili olacaktır; aile üyeleri ile tartışmamaya, egosal davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Aile büyükleri ile ilgili olarak yorulmanız gerekebilir. Ev içindeki yorgunluklar ufak ev kazalarında yol açabilir; dikkat. Emlak ile ilgili işleriniz varsa, fikir ayrılıkları, orta noktalarda buluşmaya engel olabilir. Pazartesi 7. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, danışmanlık konuları, taşınma işleri ile ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizde ortak çalışmalara özen gösterin, beraber karar almakya, fikir danışmaya dikkat edin. Aile içindeki sorunların gerçek yüzlerini hafta ortası görebilir, daha anlayışlı ve affedici olabilirsiniz. Aile büyükleri size mali olarak da destek olabilir, emlak konuları kar bırakabilir. Araştırma, derinleşme gerektiren konularda rahatlıkla sona ulaşabilirsiniz. Kamusal bazı uğraşlar haftanın ikinci yarısı bitirilebilir. Ayrıca bu günlerce parasal kazanç açısından oldukça şanslısınız. Yeni bir çalışma ortamı, grup olarak yürüttüğünüz bir proje, yeni müşteriler size kazanç sağlayabilir. Çalışmak, hizmet etmek, mali açıdan sizi güçlendirebileceği gibi sağlık konularında gerekli kişisel bakım, check up gibi araştırmalarınızı yaptırabilirsiniz. ..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazar günü rist ya da cesaret isteyebilen, lüks sayılabilecek her türlü yatırımdan uzak durun; finansal açıdan pek şanslı olmadığınız kesin. Hızlı gelişecek alış veriş dürtüsü, yanlış harcamalara neden olabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde inatlaşma, hırs, kontrol arzusu ve kıskançlıklar içinde olmamaya dikkat edin. Spor yapacaksanız, kendinizi aşırı zorlamayın. Hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gereken bir gün. Hızlı gelişebilecek ters durumlar özel ilişkilerinizde huzursuzluk yaratabilir. Günlük işlerinizde ise hafta başı oluşabilecek ufak kazalara karşı dikkatli olun; özellikle seyahatlerde, trafikte dengenizi koruyun acele etmeyin. Çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde tartışmalardan, agresif davranışlardan uzak durun. Günlük trafiğiniz oldukça yoğun olabileceğinden, hızlı gelişmeler oluşabilir. Yakın çevrenizden hastalık haberlerine üzülebilirsiniz. Sözlerinizi dikkatli seçmeye, düşüncesizce konuşmamaya itina edin. Pazartesi 6. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 gün süreçte günlük işleriniz, çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız ve müşterileriniz, yürüttüğünüz projeleriniz, sağlık konularınızla ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Titizlik gerektiren detaylarla uğraşmanız gereken yorğun bir döneme giriyorsunuz; sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Kişisel bakım kürleri için de başlangıçlar yapılabilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ortak kararlar almak, ortak girişimlerde bulunmak adına fırsatlar yaratın; tavsiyelere açık olun. Zihinsel olarak aktif olacağınızdan, yardım ve destek ihtiyacınız doğabilir. Ortak kararlar, ortak çalışmalar kafanızdaki bazı sorulara cevap olabilir. Eşiniz, partneriniz bu hafta içi sizinle beraber hareket edecek, fikirlerinize saygı gösterecektir. Yalnız olanlarınız varsa bu haftanın ikinci yarısı bir aşk sürprizi yaşayabilirsiniz. Romantizm ve sıcaklık gerektiren ilişkiler adına oldukça olumlu bir hafta. Yetenek ve yaratıcılık gerektiren işlerde tüm becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Bebek haberleri alabilir; çocuğunuzla ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz. Riskli yatırımlardan kazanç elde etmek bu günlerde pek zor olmayabilir. Yükselen estetik değerler ışıldamanıza neden olabilir...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazar günü ev, aile, gayrimenkul alanlarında hızlı gelişebilecek bazı durumlar huzurunuzu kaçırabilir. Aile üyeleri arasında fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar aniden havanın sertleşmesine neden olabilir. Eviniz, emlağınızla ilgili bazı sözleşmeler, anlaşmalarda iptaller oluşabilir. Bazı ayrılık haberleri can sıkıcı bir hal alabilir; avukatlarla ilgili konular gündem yaratabilir. Bunun yanında eğlence hayatınız, hobileriniz ya da çocuklarınızla ilgili giderler hafta başı cebinizi zorlayacak gibi. Lüks alış verişler ya da spekülatif yatırımlar açısından da dikkatli olunması gereken günler. Riskli girişimler sakın yapmayın, pahalı şeylere para harcamayın. Maddi değerler açısından zorlanabilirsiniz. Pazartesi günü 5. evinizdeki  Kova burcunda bir Yeniay doğacak; aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yetenekleriniz ya da yaratıcılık gerektiren özellikleriniz, hobilerinizle ilgili olarak önümüzdeki 15 günlük süreçte çeşitli gelişmeler yaşayabilir, bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizin için şanslı sayılabiecek bir dönem olabilir; ancak risk almadan önce hazırlıklarınızı yapmaya dikkat edin. Yeni aşklar, hamilelik sürprizleri bazılarınız için oldukça sevindirici olabilir. Hafta ortası harcamalarınızla, kazancınızla ilgili gösterdiğiniz mücadelelerle ilgili olarak çalışma arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapmanız sayesinde çözümler yaratabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlarda ise problemler çözülebilir, testler, doktor ziyaretleri yapılabilir. Günlük trafiğiniz, gelirinizle ilgili olarak yoğun geçebilir, detaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı eviniz, ailenizle ilgili sorunlarınız varsa, çözümleme fırsatı bulabilirsiniz. Kurtulmak istediğiniz bağımlılıklarınızla ilgili kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz. Evinizde kalmak isteyebilir, yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Ailevi konularda bilinmeyen, kriz içeren çözümsüzlükleri iyileştirme fırsatı oluşabilir... 











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazar günü yakın çevrenizle ilgili olarak ani gelişebilecek huzursuzluklar yaşanabilir; hastalık haberleri alabilirsiniz. Eğitim, ulaşım, seyahat, iletişim, ticaret ve yayıncılık işlerinizle ilgili olarak hızlı gelişmeler günlük yaşamınızı aksatabilir. İşlerinizi farkı bir şekilde halletmek durumunda kalabilirsiniz. Ilımlı olmaya çalıştığınız işlerinizde aksilikler oluşabilir. Trafikte acelecilikten uzak durun; cihazlarınızda arızalara karşı dikkatli olun. Emir almak haftanın ilk günlerinde pek hoşunuza gitmeyecek gibi. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda ise sinirlilik gösterebilir, asabi davranabilirsiniz. Evinizle ilgili konularda yoğunlaşma, yorulma gündem oluşturabilir, aile büyükleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde bazı tartışmalar sizi huzursuz edebilir. Ev içinde oluşabilecek kazalara karşı dikkatli olun. Pazartesi günü 4. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ev, aile, emlak, gayrimenkul konularında çeşitli gelişmeler yaşanabilir. Bazı onarım, yenileme işleri gündeme gelebilir. Bu arada çocuklarınız, eğlence hayatınız, çeşitli hobileriniz enerjinizi dengelemenize yardımcı olabilir. Yaratıcılığınızı kullanmak size çok iyi gelebilir; rehber görüşlerinizle çevrenizdekilere de yardımcı olabilirsiniz. Özel yaşamınızda gördüğünüz bazı aksaklıkları çözebilme adına fırsatlar oluşabilir. Haftanın diğer yarısı yoğun bir günlük akışa hazır olun; kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınızla davretler, organizasyonlar sizi meşgul edebilir. Dost çevrenizle beraber bir seyahat, bir eğitim konusu gündeme gelebilir. Yayıncılık, ticaret, ulaşım nakliye gibi işlerinizde grup çalışmalarından kar sağlayabilir, yeni bağlantılar yapabilirsiniz. İletişim bu hafta bir çok probleminizi çözecek görünüyor. ..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazar günü kazancınızla ilgili olarak ani yaratıcılık gerektiren farklı fikirler üretebilirsiniz; ancak rist içerebilecek her türlü yatırımdan uzak durmanızda fayda var. Aşk hayatınız, çocuklarınız, lüks sayılabilecek alış verişler, sanatsal bazı aktiviteler harcamaları aniden arttırabilir; bütçe dengenizi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden bazı dedikodular, haberler almanız sizi şaşırtabilir. Seyahatlerinizde, trafikte, ulaşımda acele hareket etmemeye özen gösterin, kazalara da açıksınız. Gizli sayılabilecek her türlü hareketten uzak durmanızda fayda var. Eğitim alanında konsantrasyonda zorlanabilirsiniz. Uykusuzluk ve içsel huzursuzluk sizi hafta başında zorlayabilir. İletişimde ise kendinizi ifade ederken agresyondan uzak durun. Pazartesi günü 3. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; yakın akrabalarınız, komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde, iletişim, ulaşım, nakliye, yayıncılık, eğitim ve seyahat konularında önümüzdeki 15 günlük süreçte çeşitli açılımlar yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda bazı konuları yeniden yapılandırma fırsatı bulabilir, yeni yaratıcı kararlar alabilirsiniz. İçsel huzursuzluklarınıza, bazı endişelerinize ise aileniz ilaç olabilir. Bağımlılıklarınız varsa bazı çalışmalar yapabilir ve bunlardan kurtulabilirsiniz. Ailenizle bir arada olmak, evinizde kendinizle baş başa kalmak size içsel huzur sağlayabilir. Aile büyüklerinizden güzel sağlık haberlerine sevinebilirsiniz. Haftanın diğer yarısı parasal kazancınızla ilgili olarak şanslı günler var önünüzde. İş başvurusu, zam talebi yapmak adına uygun enerjiler var. Büyüklerinizden, otorite figürlerinden parasal destek görebilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Hukuksal konularda siz kazançlı çıkacaksınız...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü eviniz, aileniz, gayrimenkulünüz ile ilgili önemli bir değişim, ilişkilerde ani gelişebilecek durumlar huzursuzluk yaratabilir. Aile büyüklerinizle iletişiminizde barışçıl olmakta zorlanabilir, fikir ayrılıkları hissedebilirsiniz. Bazı onarım ve bakım işleri harcama gerektirebilir; bir düzen değişikliğine gidilebilir. Ayrıca sosyal çevrenizle ilgili olarak bazı organizasyonlar, aktiviteler de maddi açıdan zorlayıcı etkiler barındırabilir. Özellikle dost çevrenizde parasal alanlarla ilgili mücadele gerektirebilecek durumlar oluşabilir; kıskançlık, hırs, tutku içerebilecek tartışmalardan uzak durmakta yarar var. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak sorun yaşayabilirsiniz. Pazartesi, 2. evinizdeki Kova burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 gün boyunca maddi kazancınızla ilgili olarak yeni gelişmeler oluşabilir. Bu süreçte bu konuların gündem oluşturması, bu başlıklarda yaratıcılığınızı kullanabilmeniz ve ileriye dönük hedefler belirlemeniz mümkün. Parasal değerlerle ilgili grup, klüp, dernek çalışmaları öne çıkabilir. Dostlarınız, sosyal hayatınızla ilgili sorunlarınızda da yakın çevrenizden destek bulabilecek, alacağınız kararlarla kendinizi daha iyi hissedebileceksiniz. İletişim ile çözemeyeceğiniz problem yok bu hafta içi. Kardeşleriniz, komşularınız, yakın akrabalarınızla ilgili problemleriniz varsa, dostlarınız çevrenizde pervane olabilir. Haftanın ikinci yarısı ise yurt dışı, hukuk, akademik eğitim, medya, seyahat, din yada felsefe alanlarında önemli fırsatlar, şanslar yakalamanız kar elde etmeniz hatta belki bir aşk ilişkisi mümkün. Bu konularda oluşabilecek fırsatları değerlendirmeye özen gösterin. Çevrenizdekilerle yardımlaşma içinde olmanız, farklı hayat görüşleri, farklı kültürler, felsefeler, yeni tecrübeler size yeni ufuklar açabilir. Hukuksal konularda uzlaşma sağlamak, el sıkışmak bu günlerde ilişkilerinizde denge oluşturabilir. Hastalıklar konusunda ise alternatif tıptan yararlanmak adına uygun bir dönem...











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazar günü duygusal sevgi ihtiyacınız yüksek olacağından yakın çevrenizle ilişkilerinizde tatminsizler sizi huzursuz edebilir. Kardeşleriniz, komşularınızla aranızda bazı dedikodular yapmak isteyebilir, bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz. Ani alacağınız haberler sizi duygusal olarak zorlayabilir. Trafikte, iletişimde ani çıkışlar, hazırlıksız söylemlerden kaçınmakta fayda var. Bazı hastalık haberleri karşısında şaşırmanız, iletişim cihazlarında, araçlarda aızalar sizi zorlayabilir. Sır olarak sakladığınız bazı konular bir anda sözlerinize taşınabilir. Bunun yanında ilham gerektiren sanatsal konularda yaratıcılığınız ise oldukça aktif çalışacaktır. Ayrıca kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde ise hafta başına mücadeleler damga vuracak gibi. Önemli konularda koşuşturmak zorunda kalabilir, amirlerinizle tartışabilirsiniz. Emir almak, sorumluluk ve görevlerin altında ezilmek sizi mutsuz ve hasta gibi hissettirebilir; agresyon sınırlarınız zorlanabilir. İçsel anlamda sert hatlı gelişmeler karşısında dengenizi korumaya özen gösterin. Hukuksal alanda da bazı problemler oluşabilir. Tembellik etmek hafta başı size çok şey kaybettirebilir; fiziksel enerjinizi yüksek tutmak ise başarı getirebilir. Pazartesi burcunuzda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte tüm ilişkileriniz, fiziksel ve genel sağlık konularını, çevrenizdekilerle iletişiminizle ilgili olarak bazı gelişmeler hızlanabilir. Kendinizi yaratıcılıkla ortaya koyabilme, grup çalışmaları, dostlarınızdan destek bulabilmeniz bu konuları yönlendirebilir. Yeniliklere, farklı bakış açılarına açık olun; zeka gerektiren konularda başarı sağlayabilirsiniz. Mesleki konularda hissettiğiniz maddi endişeler açısından ise harekete geçmekte yarar var. Korkularınızı ifade edebilir, mücadele sonrasında hedef belirleyebilirsiniz. Parasal yetersizlikler açısından mücadele ettiğiniz takdirde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bunun sonucunda ümidinizi kestiğiniz yerlerden bile destekler bulabilirsiniz. Psikolojik olarak haftanın ikinci yarısı çok daha tatminkar duygular hakim olacaktır. Çalışkanlığınız takdir görebilir, ek kazançlar oluşabilir. Bazı kredi, borç, burs, prim konuları tekrar gündeme gelebilir; olayların ardındaki gerçekleri farketmek, yüzleşmek sizi epey ileri taşıyabilir. Manevi, psikolojik çalışmalardan güzel sonuçlar alabilmek bugünlerde mümkün...











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü sosyal olarak aktif bir güne hazır olun; yeni tanışmalar, davetler, organizasyonlar sizi yorabilir. Bunlara bağlı olarak harcamalar ise huzursuzluklara neden olabilir. Dostlarınızla maddi konularda tartışmamaya özen gösterin. Kariyer bazlı gelirinizde ise önemli bir değişime yol açabilecek gelişmeler karşısında şaşırabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya gibi konularda kontrolünüz dışı gelişebilecek olaylar karşısında mücadele vermeniz gerekebilir; özellikle seyahatlerinizde dikkatli olmakta yarar var. İnançlarınız değerleriniz sizi epey zorlayabilir. Hukuksal konularda bazı kriz oluşturabilecek durumlar oluşabilir. Konsantre olmakta zorlanabilir, gizliliklerden haber alabilirsiniz. Güvensizliki endişe ve korkular bu konularda haftanın ilk günleri sizi epey yorabilir. Pazartesi günü 12. evinizdeki Kova burcunda doğacak Yeniay nedeniyle, önümüzdeki 15 günlük süreçte yalnız kalmak isteyebilir, sosyal yaşamdan sıyrılabilirsiniz. Gelişmeler kendinize olan güveninizi sarsabilir. Bu süreçte manevi ve ruhani çalışmalar, sanatsal aktiviteler, yaratıcılığınızı aktive etmek en doğrusu. Derinlerinize inebilir, kendinizi sorgulayabilirsiniz. Endişe ve korku duymak ise bazı olayların kontrolünüz dışı gelişmesine neden olabilir. Haftanın diğer yarısı ise değişik tecrübeler, farklı bakış açıları sayesinde daha olumlu etkiler altında olacaksınız. Hayata daha geniş çerçeveden bakmak için mücadele etmeniz en doğrusu. Eğitim, araştırmalar, konularda derinleşmek, alternatif tıp ya da farklı kültürler bazı sorularınıza cevap oluşturabilir. Konser, sergi gibi aktiviteler enerjinizi yükseltebilir. Hastalıklar açısından farklı tedavi yolları denemek adına istek duyabilirsiniz. Dost ve arkadaş gruplarınızla ortak yapılacak çalışmalar, beraber uygulanabilecek aktiviteler başarı getirebilir. İhtiyaç duyduğunuz konularda güvendiğiniz kişilere fikir sorabilir, ortak zeminlerde buluşabilirsiniz. Eşinizle romantik orgnizasyonlar düzenleyebilir, arkadaşlarınız sayesinde partner adayı ile tanışabilirsiniz. Ortaklıklarda yeni hedefler belirlemek, ilişkileri pekiştirmek, sorunları gidermek açısından uygun görünümler var... 





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder