25 Şubat 2016 Perşembe

25 Şubat 2015 - Astrolozi


Ayi yeni güne Başak burcunda boşlukta da girse, hemen 00:41'de Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün boyu Terazi etkisiyle ilişkilerimiz, objektivitemiz, denge ve uyum gerektiren iletişimimiz öne çıkabilir. Estetik değerler önem kazanabilir ve bazı zor etkiler altında kararsızlık çekebiliriz. Ancak diğerlerinden akıl almak, fikir danışmak ve işlerimizi ortaklaşa fikir birlikleri ile yürütmek bize başarı sağlayabilir. Politik ve olaylara çift yönlü yaklaşımlar işimize yarayacaktır.

10:05'te dünden beri ektili olan Merkür ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm kesinlik kazanacak; bugün de enerjisini tüm gün hissedebiliriz. Düşüncelerimize ağırbaşlılık ve ciddiyet katabilecek, olgunluk kazandıracak bir transit. Kritik etme ama bunu yıkıcı değil yapıcı yönde kullanmak mümkün. Problemleri iyileştirici görüş kazandırabilir. Bilimsel konular, disiplin, zeka  ve hesap gerektiren işler, sağlıkla ilgili konularımız, mesleki kısa geziler ya da eğitimler, toplantılar adına olumlu.Saygın kişilerin deneyimlerinden rahatlıkla faydalanabiliriz.

22:17'de Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı tüm ilişkiler açısından yapıcı etkiler barındırmakta. Sevgi, affedicilik ve nerhamet hisleri ile problemleri çözmek mümkün. Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs'ün Ay ile arasında oluşacak bu harika etkileşim gözlerimizin güzelliklere odaklanmasına, sanata, estetiğe değer vermemize yardım edecektir. Tembellik ise yan etkilerinden biri olabilir; yaşamdan keyif alabilmek adına güzel bir akşam.

Ay'ın Terazi geçişi öncü grupta halen aktif olan Pluto ve Uranüs arasındaki kareye sert dokunuşlar yapacak yarın. Hızlı gelişmeler sert etkilere neden olabilir. O yüzden bugünün olumlu transitlerinin değerini bilmek en doğrusu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder