14 Şubat 2016 Pazar

14 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son günü tümüyle Boğa burcunda; ilişkiler, güzellikler, estetik ve maddi değerler bugün öne çıkabilir. Yaşamdan keyif almak isteyebileceğimiz, tembellik edebileceğimiz bir gün. Lüks sayılabilecek detaylar ruhumuzu okşayabilir. İlişkiler konusunda ise tam da günün anlamına uygun bir transit diyebiliriz. Juno, malum 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle dikkat çekici bir pozisyonda; 14 derece Akrep'te bugün. Ay ise Boğa burcu geçişinde Juno'ya karşıt açı yapacak. Denge, sabır ve sorumluluk isteyebilecek görünümler bunlar. Juno'nun Chiron ve Neptün ile gerçekleştireceği üçgen açılar ise affediciliğin, merhametin prim yapacağına işaret. Hırs ve tutku ile hareket etmek yerine, sevgi ve barış dolu olmayı başarabilirsek, ilişkilerimiz daha da sağlamlaşabilir, taşlar yerine oturabilir. Minerva üçlüsünün oldukça kuvvetli çalışacağı bu Sevgililer Günü'nde ilişkilerimizde duygusal tatmin bulabilir ve şifalanabiliriz. Anlayış, sevgi ve en önemlisi barış içinde olmak bugün tüm ilişkilere sihirli değnek sağlaayabilir.

00:42'de Merkür, 4 Mart'a kadar kalmak üzere Kova burcuna geçiş yapacak. Amaçlarımızı, ideallerimizi incelemek adına uygun bir görünüm. Grup çalışmaları, sözel ve mantıksal alışverişler, bazı organizasyonlar, aktiviteler, sosyal konuların ele alınabileceği toplantılar, görüşmeler bu süreç için olumlu. Ortak sorunlar üzerinde fikir üretebilir, beraber düşünmeyi öğrenebiliriz. Yaratıcı fikirler üretebilmek, ani aklımıza gelebilecek yenilikler bizleri canlandırıcı etkiler barındıracak. Düşünce tarzımız, şimdiye kadar olandan çok farklı fikirler üretebilir; yaratıcı zekamız son derecek aktif çalışacaktır. Sezgilerimizi düşüncelerimizle senkronize edebilir, bunun yanında ise duygularımızı bir kenara bırakarak hareket edebiliriz. Aile ilişkilerinden çok sosyal ilişkilerimizin öne çıkabileceği kısa bir süreç denilebilir. Olumlu olarak bilimsel ve objektif düşünebilme yeteneği, ilkelere bağlı, kolay kavrayan, buluş yapan, değişik düşünceleri bir araya getirebilen, kararlı, gerektiğinde bağımsız, insancıl düşünebilen, her konuda entellektüellikle konuşabilen biri olabilmenin yanı sıra, olumsuz olarak; fazla soğuk ve katı, ukala davranışlar içine girebilememiz mümkün.

00:58'te dünden beri etkili olan ve bugün de gün boyu etkili olacak Mars ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm kesinlik kazanacak; hem enerji hem de şans açısından çok olumlu bir transit. Özellikle iş, ticari riskler, yeni atılımlar ve kişisel avantaj sağlayacak görüşmeler için mükemmel diyebiliriz. Hedeflerimiz her zamankinden daha açık, konuşma ve davranışlarımız net ve kararlı ve karşımızdakileri etkileyecek şekilde olabilir. Gerek fiziksel, gerek genel sağlık ve gerekse ruhsal açıdan iyileştirici ve bu da her türlü başlangıç için bizlere destek verecektir.

04:36'da Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim ise sabahın erken eos saatilerinde çevremize karşı hassasiyetimizin, empati yeteneğimizin ve içsel yaratıcılığımız yoğunlaşabilir. Kendimizden evvel diğerlerini düşünebilir, ruhani ve manevi çalışmalardan yarar sağlayabiliriz. İçsel yapılacak yolculukları için çok olumlu bir erken sabah.

17:26'da Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı da derin duygusallığı besleyecek nitelikte. Yoğunlaşma, konsantrasyon gerektiren, güç ve irade kullanmak istediğimiz tüm işlerde bize destek verici bir transit. Zorluklara göğüs germek konusunda güçlü bir askere dönüşebilir ve olayları rahatlıkla kontrol altına alabiliriz.

22:34'te Ay ve Chiron arasında netleşecek üçgen sayesinde ise hem ruhsa hem de fiziksel iyileşme sağlamamız mümkün. Hatalarımızı eksikliklerimizi rahatlıkla tesbit edebilir, bizleri rahatsız eden endişelerimizi sabırla ele alabiliriz. Çevremize fikirlerimizle destek olmak, bunun yanında bu davranışlarımızdan kendimize de çözüm üretebilmemiz mümkün görünmekte. Bunun yanında günün baş rol oyuncusu Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs ise Merkür ile yakın pozisyonda. Bu kadar destekleyici gezegen transitleri ışığı altında ilişkilerimizle ilgili kararlar almak, problemlerimizi konuşarak halletmeye çalışmak bugün için en doğrusu..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder