6 Şubat 2016 Cumartesi

6 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün Oğlak burcunda seyahatini sürdürecek bugün; oldukça karışık, enerjisi yoğun bir gün var önümüzde. Oğlak burcu etkisi ile sorumluluk ve görevlerin bilincinde olmak, gelişen durumları ciddiyetle ele almak mümkün. Gün boyu etkili olacak ve haftasonuna damdasını vuracak transitler de etkin bu arada.

03:14'te Venüs ve Pluto kavuşumu, sabah erken saatlerde 08:00'de önce Pluto ile ardından 08:28'te Venüs ile kavuşacak Ay sayesinde oldukça aktif. Yarın geceyarısında ise Uranüs ile karesini gerçekleştirecek Venüs, ki Ay da 09:51'de Uranüs ile kare açı içinde olacak, ilişkiler açısından oldukça zorlayıcı. Aşk, seks, derin ilişkiler üzerinde yoğunluk yaratabilecek türde görünümler bunlar; zorlayıcı, karşı konulamaz, mantıksızlığa bile itecek tarzda. Duygu sınırlarını aşmak ve yaşamın biçimini toptan değiştirmek adına yoğun bir dürtü verebilir. Ancak bilinçsiz hareketler, diğerlerinin ihtiyaçlarını isteklerini dikkate almadan, egemen olma isteğini arttırabilir. Bu durumda ilişkiler açısından aşırı kontrolcülük, kıskançlık, hırs, tutku hisleri işleri karıştırabilir. Yükselen özgürlük bağımsızlık aşk, iş, sosyal tüm ilişki tiplerinde sorunlara hatta ayrılıklara sebep olabilir. Evlilik, para ve ortaklıklarda sürpriz gelişmeler şaşırtıcı bir hal alabilir. Karşılıklı olarak çıkarlaın korunarak ilişkilere denge ve uyum hakimiyetine dikkat etmekte yarar var.

10:21'de Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşim ve ardından 12:56'da Chiron ile netleşecek olumlu transit sayesinde özellikle sağlıkla ilgili konularda harekete geçmek mümkün. Kendimizde tesbit ettiğimiz sorunlu yanlarımızın üzerine cesaret ve özgüvenle gidebilir, farklı bakış açılarını kabul edebiliriz. Hamle yapmak, harekete geçmek, ataklık ve fiziki enerji isteyen faaliyetler açısından olumlu etkiler. 

17:39'da Ay ve Merkür kavuşuyor, hemen ardından da 17:53'te Ay ve Jüpiter arasında üçgen bir açı netleşiyor. 20:45'te kesinleşecek Merkür ve Jüpiter üçgeni böylece daha hissedilir olacaktır. Zihinsel olarak vereceği iyimserlik, sağlık açısından harika etkiler barındırıyor. Bilgi alışverişleri, iletişim trafiği bu etkilere bağlı olarak artabilir. Çevremizdekilerle yoğun iletişimin kurulabileceği, yeni tanışmaların, yardımlaşma konularının öne çıkabileceği saatler. Eğitim, ticaret, hukuk, sağlık, seyahat konuları ile ilgili işlerimizde duyguları işe karıştırmadan ciddiyetle kararlar alabilir; kararlar verilebilir. İyimserlik göstermek, karşılıklı çıkarların gözetilmesi uygun olarak kullanılırsa başarı elde edilebilir. Olaylarda pratiklikle detayları kaçırmamak ve geniş kaplamlı olarak düşünebilmek arasında rahatlıkla bir denge oluşturabiliriz.

18:29'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı ile Kuzey Düğüm ve Jüpiter kavuşumu da hayat bulacağından, hedefler doğrultusunda emek vermek, çabalamak, gereken titizliği ve çalışkanlığı göstermek sonuca varmakta bize oldukça yardım edebilir. Yeni tanışmalar, yeni tecrübeler yeni açılımları da beraberinde getirebilir.

18:39'da netleşecek Güneş ve Uranüs arasındaki olumlu görünüm bugün ve yarın tümüyle etkili. Bu transit bir kaç gün hayatımızı oldukça ilginç bir hale getirebilir. Karşılaştığımız şeyler enterasan, bilgi verici, ilginç tecrübeler olacaktır. Çevremize ve dünyaya daha farklı bakar, oluşları daha iyi kavrar olacağız. Kendimizi daha uyanık hissedebiliriz. Bizleri kısıtlayan şeylere izin vermemek, bireyselliğimizi korumak, kendimize özgü davranmak, insanların beklentilerini karşılamaktan  çok daha önemli hale gelecektir.. Kendimizde ve çevremizde değişiklik yapmak için uygun günler. Yaratıcılığımız son derece aktif çalışabilir. Hayatımızda beklemediğimiz hatta hiç düşünmediğimiz bir şekilde acayip ve egzantrik gelişmeler yaşanabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder