21 Şubat 2016 Pazar

21 Şubat 2016 - Astrolozi


Haftanın son günündeyiz.. Ay tümüyle Aslan burcunda kalacak; oldukça açık, net, samimi ve sıcakkanlı davranışlar içinde olacağız. İlgi görmeye duyacağımız dürtü ise, çevremizin bizleri pohpohlayan kişilerle dolmasına neden olabilir. Kendi sorumuluğumuzda olmayan konularda bile sorumluluk üstlenebilir, kontrolü ele alabiliriz. Öfkemiz bugün bir saman alevi gibi olabilir; bir anda kükreyebilir ama hemen ardından hızlıca sakinleşebiliriz.

09:31'de Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebilir, hatta bir kaç gün önceki düşüncelerimizden dolayı kendimize kızabiliriz. Zorluklara rahatlıkla göğüs germek, görev ve sorumlulukların farkında olmak, tek başımıza işlerimizin üstesinden gelmek sabah erken saatlerde mümkün. Büyüklerimizle, otorite figürleri ile ilişkimizde destekler bulabiliriz.

14:05'te ise Ay ve Uranüs arasında oluşacak diğer bir üçgen açı ile günümüz canlanabilir, rutin dışı tecrübeler deneyimleyebiliriz. Dost grupları ile birlikte olabilmek, yeni tanışmalar, bulunduğumuz ortamları enerjimizle canlandırmak mümkün. Değişim isteği kendimizi ya da bulunduğumuz ortamlarda yenilikler yaratmamıza yardım edebilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder