19 Şubat 2016 Cuma

19 Şubat 2016 - Astrolozi


Yeni günün büyük bölümünü Yengeç burcunda geçirecek Ay nedeniyle, duygusallık, anaçlık, koruyuculuk gündem oluşturabilir. Duygusal iniş çıkışlar, ailevi, milli konular içsel dengemizi bozabileceği gibi, zor durumlar karşısında içimize çekilebiliriz. Öncü grupta olan Pluto ve Uranüs arasındaki kare açıyı aktive edecek olan Ay'ın Yengeç transiti  önce 03:33'te Pluto ile karşıtlık, 05:42'de ise Uranüs karesi ile iyice hissedilir olabilir. Derin duygusallık, değişim arzusu, özgürlük duygusunu besleyebilir; içsel huzursuzluk hissedebiliriz. Bu saatte ayakta olanlarımız için hızlı değişimlere, ani gelişebilecek durumlara işaret etmekte.

07:33'te Güneş, 19 Mart'a kadar kalmak üzere Balık burcuna geçiş yapacak; bu süreçte kendimizle baş başa kalıp, iç dünyamızı incelemeye çalışmak en doğrusu. Kendimize dürüst olmayı başarabilirsek, eksik ve doğrularımızı bulabiliriz. Egoya sıkı sıkı sarılmak yerine, itiraf etmek, düzeltme yönüne gitmek en doğrusu. Yüzleşmekten korktuğumuz şeyler bilinçaltımızda bizleri rahatsız edebilir. Olumlu olarak, yaratıcı hayal gücü, toleranslı, ruhsal konularda başarı, nazik ve merhametli, dinsel konularda derinleşebilen, yardımsever, kabullenici, şartlara kolay adapte olabilen özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak, fazla yumuşak ve kararsız, kontrolsüz, düzensiz, sürekli kendine acıyan, acındıran, parazit gibi, aldanmaya ve aldatmaya açık, ne istediğini bilmeyen, hayal dünyasında yaşayan, güçsüz, aciz ve pasif olabiliriz.

09:20'de Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı sayesinde, eksikliklerimizin ve hatalarımızın farkında olabilir, çözümleri için çareler üretebiliriz. Olayları bilgelikle ele almak, farklı bakış açıları üretmek çevremizdekilerle fikir alış verişleri yapmak açısından olumlu bir sabah. Hastalıklar konusunda da iyileştirici etkileri yadsınamaz.

Ay, önce 10:48'te Jüpiter ile ardından da 13:16'da Kuzey Düğümle olumlu açılar gerçekleştirerek, Jüpiter ve Kuzey Düğüm kavuşumunu da harekete geçirecek; ardından 16:35'te Mars ile yapacağı üçgen açı sayesinde de haftasonu netleşmiş olan Mars ve Jüpiter olumlu etkileşimine dokunacak. Dinamik bir beden, pozitif düşünceler.. İyimserlik, hoşgörü ve yardımseverlik açısından fiziki enerji bulacağız. İlerlemeye, başarıya giden yolda önemli bir transit. Aşk, iş, sağlık, kariyer, gibi konularda daha net, daha açık davranabilme, net ve kararlı olabilme konusunda bizlere destek olabilir. Yeni atılımlar yapmak, riskler alabilmek adına olumlu kullanılabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitirecek. Dolayısı ile son Mars açısının etkisi gece boyunca aktif olabilir. Enerjik bir akşam bizleri beklemekte.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder