16 Şubat 2016 Salı

16 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek; bir anda bir kaç işle uğraşmak isteyebilir, aralarında bağlantı olmasa da konudan konuya atlayabiliriz. İletişim önemli olacağı gibi, ters görünümlerde sohbetler dedikodulara kadar varabilir; bu noktada dikkatli olmakta yarar var. Günümüz yoğun ve hızlı geçebilir, insanarla aramızda bilgi alış verişleri oluşabilir.

00:00'da Mars ve Kuzey Düğüm arasındaki olumlu açı netlik kazanacak, haftasonunun tamamında etkili olan bu görünüm bugün de aktif konumda. Jüpiter'in de desteği ile hedeflerimiz, davranışlarımız net ve kararlı olacağından, karşımızdakiler üzerinde olumlu etkiler sağlayabiliriz. Yardımlaşma gerektiren konularda başarı sağlamak, konular üzerinde derinleşebilmek, yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya gibi alanlarda yeterli çabayı gösterebilirsek ilerleyebilmemz mümkün görünüyor. İnançlarımız ve ruhsal durumumuz üzerinde de iyileştirici etkiler mevcut.

08:14'te Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı endişe ve korkularımızı öne çıkarabilir. Bilinçaltında anlamlandıramadığımız özgüven eksikliği hissedilir olabilir. Netlik istediğimiz konularda önemli kararlar vermemeye özen gösterelim, zira Neptün etkisi ile sonradan pişmanlıklar yaşayabiliriz, yanıltıcı enerjiler var. Her söylenene inanmamak, aldanmaların önüne geçebilir. Alerjik reaksiyonlar ise ruhsal durumumuza bağlı olarak uyanabilir; dikkat.

19:09'da Ay ve Satürn arasında karşıtlık oluşacak; akşam saatlerinde kendimizi yalnız ve mutsuz hissetmemize neden olabilecek bir görünüm. İlişkiler açısından sıcaklık ve samimiyet yakalamakta zorluk yaşayabiliriz. Görüşlerimiz, ifadelerimiz karamsarlık içerebilir. Bu saatlerde de mümkün olduğu kadar dinlenmeye ve enerjimizi düşürmemeye çalışmak en doğrusu.

23:30'da netleşecek Ay ve Uranüs arasındaki olumlu etkileşim üzerimizdeki negatif enerjilerin biraz açılmasına yardım edebilir. Bazı konularda tez canlılık, telaş hissettirebilir. Çevremizi ve kendimizi canlandırmak isteyebilir yaratıcı zekamızı daha rahat kullanabiliriz. Üzerimizdeki karamsarlığı, umut dolu fikirlerle açabilir, çevremizdekilerle ortak kararlarda buluşabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder