13 Şubat 2016 Cumartesi

13 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Koç burcunda giriyor; günün ilk yarısını damgasını vuracak hareketlilik, canlılık, cesaret enerjimizi yüksek tutabilir. Yeni olana duyacağımız merak yüksek olabilir, başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. 03:10'da netleşecek Ay ve Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde bu saatte ayakta olanlarımız için ilişkilerin dengelenebileceği, liderlik özelliklerimizin öne çıkabileceği, net kararlar verebiliriz. İçsel dengemizi koruyabileceğimizden huzurlu hissedebiliriz.

05:14'te Ay ve Venüs arasında bir kare açı oluşacak; ilişkiler açısından tek taraflı bakış açısı, kendi isteklerimizi ortaya sürmek, anlamsız yeme içme ya da alış veriş dürtüsü nedeniyle sabah erken saatlerde sorun yaşanabilir Çıkarcılık ve ilgi görme isteğine neden olabilecek bu görünüm, karşımızdakilerin isteklerini göz ardı etmemize neden olabilir.

12:33'de Ay ve Merkür arasında oluşacak kare açı nedeniyle, öğle saatlerinde duygular ve mantık arasında dengemiz bozulabilir.  Saman alevi gibi yükselecek iletişim trafiği yoğun bir öğle saatine işaret etmekte. Problemli olduğumuz kişilerle bu saatte konuşmamak, en iyisi. Olayları akışına bırakmak, sözlerin ve davranışların üzerinde durmamaya gayret etmeliyiz. Ocak ayı ortasından beri süre gelen konularla ilgili karar vermek durumunda kalabiliriz.

Merkür temasının ardından Ay, 13:35'te Boğa burcuna geçene kadar açısız kalacak. Boğa burcu etkisiyle günün diğer yarısında sabır ve süreklilik isteyen konuları rahatlıkla ele alabilir, yaşamdan keyif almak isteyebiliriz. Maddesel değerler bizler için daha önem kazanabilir, ilişkilerimizde denge oluşturabiliriz. İleriye dönük sağlam ve kalıcı hedefler oluşturmak adına projeler üretilebilir, belki tembellik yapmak isteyebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder