1 Şubat 2016 Pazartesi

1 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay, yeni haftaya ve yepyeni Şubat ayına Akrep burcunda ilerleyerek giriyor.. Akrep burcunun her zorluğa karşı kullanabileceği güç ve iradenin kuvveti hepimizin üzerinde etkili olacak bugün. Kendimizden olduğu kadar etrafımızdakilerden de beklentilerimiz büyük olabilir. Kontrolcü yönümüz fazla olacak gibi. İnsanların güçlü ve zayıf noktalarını kolayca anlayabileceğimiz gibi bu huyumuz onları kendi çıkarlarımız için de kullanmamıza neden olabilir.

05:27'de Ay ve Güneş arasında oluşacak sert kare açı maalesef erken saatlerde ilişkiler üzerinde zorlayıcı etkiler verebilir. Bu transitin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fard edilebilen sert bir enerji verebilir. Alınganlık her zamankinden yüksek olacaktır. Bazı küçük problemler ki günün diğer gezegen açıları da maalesef zorlayıcı, dikkat edilmezse büyük krizlere dönüşebilir.

05:41'de dünden beri aktif olan ve Uranüs ile Pluto arasındaki sert kareyi de aktifleştiren Merkür ve Uranüs arasında oluşacak kare etkileşim, netlik kazanacak.Yaratıcı zekamızı oldukça aktif bir şekilde kullanabilmek adına harika bir görünüm aslında. Ancak bunun yanında beklenmedik ani problemlere çıkararak çalışma düzenimizi, günlük faaliyetlerimizi, kişisel program ve düzenimizi altüst edebilir. Agresyon yaratabilir, düşüncesizlik, kendi aklımızı beğenme, gurur, kibir türü tutumlar, tuhaf asosyal davranışlar verebilir. Elektronik cihazlar, aletler için biraz sorun yaratıcı gelişmeler olabilir ve ulaşımda kazalara sebebiyet verebilir. İletişim ağlarında aksaklıklar, haberler, mailler, koliler açısından sorunlar problem oluşturabilir. Sağlık açısından ise kan dolaşımı ve sinir sistemi üzerinde olumsuz etkiler görülebilir. Dikkatli davranılması gereken önemli transitlerden olan bu görünüm tümüyle bugün etkili..

12:28'te Ay ve Mars kavuşuyor; bu transit de maalesef bizi her an kızmaya, sinirlenmeye müsait hale getirecektir. Kendimizi ters ve mutsuz, hasta gibi hissedebilir, tartışmalara, eleştirilere daha kolay meyledebiliriz. Öfkenlenmek oldukça kolay bu etki altında. Plansız, acele ve iyice düşünmeden bir işe girişmek ise bu etki altında oldukça riskli olacaktır. Zor olanı yapma adına kararlı isek, bu etkileşim bize gerekli cesareti, kararlılığı ve motivasyonu tabii ki sağlayacaktır. Ancak dikkatli olmakta yarar var.

14:20'de Ay ve Pluto arasında oluşacak ılımlı etkilerşim derin araştırma gerektiren konularda bize güç verebileceği gibi derin bir duygusallığa ve sezgiselliğe neden olabilir. Olayların iç yüzlerine ulaşmak gerçek nedenlere, çözümlere erişmek adına destek bulabiliriz. Bir fikri kafamıza takıp konsantrasyon sağlayabiliriz.

17:01'de ise Ay ve Merkür arasında oluşacak diğer bir olumlu görünüm ile akşam üzeri saatlerinde iletişim trafiğinde artış görülebilir ve bilgi alış verişleri hızlanabilir. Boş konuşmaların, dedikoduların yanı sıra, insanlarla konuşmak görüşmek kolaylaşabilir.

19:42'de ise Ay ve Chiron arasında harika bir üçgen açı netlik kazanacak; gün içinde yüksek olan enerjilerin biraz sakinleşmesine, sorunların ardında yatan nedenleri kolay anlayabilmemize yardım edici bir transit. Diğerlerine fikirlerimizle destek olabileceğimiz gibi, kendi hatalarımızı kolayca belirleyebilir, iyileştirebiliriz. Çözüm odaklı olmak, bakış açıları oluşturmak ve farklı çözümler yaratabilmek bu akşam daha kolay olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder