4 Şubat 2016 Perşembe

4 Şubat 2016 - Astrolozi


Ay gün boyu Yay burcunda bugün; iyimserlik, farklı tecrübelere ilgi, eğitim, seyahat, hukuk ya da yurt dışı konuları öne çıkabilir. Kalabalık ortamlarda yardımlaşma gerektiren konularla ilgilenebilir, problemlerimizi küçümseyebiliriz. Doğada vakit geçirmek ise bugün bizlere iyi gelebilir.

02:57'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı, bu saatlerde ayakta olanlar için yaratıcı düşüncelere, zihinsel aktivitelere neden olabilir. Bulunduğumuz ortamlarda, yaşama bakış açımızda değişim yaratmak isteyebiliriz. Özgürlükçü ve bağımsız düşüncelere daha fazla kafamızı yorabilir.

06:10'da oluşacak Ay ve Chiron arasındaki kare açı ise kendimizi hasta hissetmemize neden olabilecek karamsarlıklara neden olabilir. Eksiklikler, hatalar daha fazla gözümüze batabilir. Bakış açımızı değiştirmek, farklı çözüm yollarına yönelmek adına motivasyon kaynağı olarak kullanmamız daha isabetli olur.

12:03'te ise Ay ve Jüpiter, daha sonra 12:44'te Ay ve Düğümler arasında netleşecek kare açılar çevremizdekilerle ilişkilerimizde oluşabilecek problemlere işaret etmekte. Bu görünüm sayesinde Jüpiter ve Kuzey Düğüm arasındaki kavuşum da aktive olabilir. Yorulmak, detaylarla uğraşmak, günlük trafiğimizin artması bizi yorabilir. İşlerimizi hallederken mücadele etmememiz gerekebilir. Üzerimize düşenleri yapmak, detayları atlamamak en doğrusu olacaktır; yoğun bir gün ortası bizleri beklemekte. Ay, Jüpiter açısının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak. Gün boyu bitirilmesi gereken konulara eğilmek, çevremizdekilerle ego, kibir içerecek tartışmalara girmemek en doğrusu olacaktır. Yeni başlangıçlar için yarın Ay'ın Oğlak burcuna geçişini beklemek en doğrusu olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder