11 Eylül 2016 Pazar

11 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Oğlak burcunda; olaylara olgunluk ve ciddiyetle yaklaşabilmek, görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkında olacağımız bir gün. Duygularımızı işimize karıştırmadan görev bilinci ile bazı konuları şekilldendirmek, bir sisteme oturtmak adına oldukça uygun etkiler var.

10:47'de tüm haftasonuna etkie eden Venüs ve Pluto karesi kesinleşiyor; önümüzdeki bir  iki gün daha da etkisi altında olacağız. Özdeğerlerimizin değişime uğraması, kendimizde yapmak istediğimiz, özellikle psikolojik seviyede değişimler adına uygun bir transit. Eski arkadaşlıklarda, aşk ya da sevgi ilişkilerinde değişmeler meydana gelebilir ve yeniden yapılanmalar, form değişimleri oluşabilir.  Bu yapılanmalar değişik kişilerle de olabileceği gibi aynı kişilerle de olabilir. Bitmiş bir ilişkinin tekrar başlaması, dost olarak yürüyen bir durumun aşka dönşmesi ya da aşık olduğunuz kişi ile aranızda böyle bir şey olmadığını fark etmeniz de mümkündür. Her halikarda tutku ve ihtiras dolu bir etki verir. Hissi arkadaşlıklarda tansiyon yükselebilir. Ayrcıa suç işlemeye müsait bir etkidir, yalnızlığa da itebilir; sorunlu kişiler açısından hata yapmak kolaylaşabilir. Bu açı 20:36'da Ay ve Pluto kavuşumu, 21:39'da da Ay ve Venüs karesi ile birlikte bu etkileşimin enerjisi akşam saatlerinde daha yoğun hissedilebilir. İlişkilerde tek yönlü bakış açıları, çıkarcılık sorun yaratabilir. Derin duygusallık ise başımıza iş açabilir.

11:54'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı enerji sayesinde affedicilik, şefkat ve merhamet duygularımız yoğunlaşabilir; diğerlerine karşı daha hassaslaşabiliriz. Niyet, dua, manevi çalışmalar adına uygun bir etki.

16:19'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı sayesinde birlikte yapılacak işler, yardımlaşma içeren konular olumlu ilerleyebilir. Daha iyimser duygular içinde olabilir, geleceğe dair planlar yapabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder