3 Eylül 2016 Cumartesi

3 Eylül 2016 - Astrolozi


A6y, yeni güne Başak burcundaki seyahatine devam ederek giriyor ancak 03:55'te Terazi burcunda geçeceğinden güne Terazi enerjisi hakim olacak. İlişkilerimizde nezaket, ebjektif ve politik olma, iletişim kurarak anlaşma ve diğerlerinin görüşlerine saygı ile yaklaşma gün içinde işlerimizin akıcı ilerlemesine ardım edebilir. Bazılarımız ise her görüşü dikkate almak isteyeceğinden kararsızlıklar çekebilir. 

00:59'da Ay ve Merkür ardından da 01:12'de Ay ve Jüpiter kavuşumu ile halen etkisi altında olduğumuz dün netleşen Merkür ve Jüpiter kavuşum enerjisi iyice hareketlenebilir. Bilgi toplama, merak ve ilgi artışı, iletişim kurma arzusu yoğunlaşabilir. Bu zamanda edinilen bilgiler kalıcı olacaktır. Fikir değişiklikleri açısından da müsait bir görünüm. Yolculuklar, eğitim, din felsefe ve yabancı kültürlerle ilgili olarak bol bol araştırma yapabilir, fikirlerimizi hızlıca savunabileceğimiz sohbetler yapabiliriz.

14:29'da Ay ve Venüs kavuşumu kesinleşecek; neşeli, sevecen, anlayışlı olmamıza yardım edebilir. Estetik değerler ve güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek, davetler, organizasyonlar, yemek, içmek, alışverişler ve iyi başlangıçlar adına oldukça olumlu.İlişkiler açısından sorunları onarmak adına da kullanılabilir.

23:55'te Ay ve Satürn ılımlı açısı netleşiyor; dolayısı ile sorumluluk ve görevlerin bilincinde olarak daha ağır davranışlaral, kendi kendimize işlerimizin üstesinden gelmek daha oldun ve bilge düşünceler içinde olmak mümkün. Büyüklerimizden, saygı duyduğumuz kişilerden destekler almak adına da oldukça olumlu.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder