25 Eylül 2016 Pazar

25 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, güne, Yengeç seyahatini devam ettirirken merhaba diyor; ailevi ve milli konuların öne çıkması günün büyük bölümünde muhtemel. 03:13'ye Chiron ile yapacağı üçgen açı sebebiyle Ay, duygusal şifalanmaya olanak verecek özellikler içinde olacak. Bazı duygusal problemlerle ilgili olarak daha olgun ve farkındalık içinde çözümler üretebilmenin yanı sıra, sağlık açısından da olumlu bir transit.

04:41'de ise Ay ve Uranüs karesi netleşiyor; rutin giden herşeyin dışına çıkma, özgürleşme isteği yoğun çalışabilir bu saatte ayakta olanlarımız için. Hızlı ve ani gelişmeler, huzursuzluklara, aceleciliğe ve telaşa neden olabilir. Yapılacak en doğru şey, olan problemlere yaratıcılıkla yaklaşmak ve farklı çözüm yolları oluşturmak olacaktır. Emir almak, ne yapacağımızın söylenmesi bu saatte bizi çileden çıkarabilir, sınırlarımızı aşmak isteyebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 16:48'te Aslan burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Pazar gününe yakışır bir şekilde evimizle, ailemizle ilgilenerek, biriken işleri sonlandırmaya çalışmak en doğrusu olacaktır. Uranüs etkisi ile hızlı gelişmelere açık bir gün olabilir.

21:36'da Ay ve Venüs karesi etkileşecek; çıkarcı ilişkiler, ilişkilerden beklentiler artabilir. Yeme içme ve alış veriş, harcama isteği ise anlamsız bir duygusallık nedeniyle yoğunlaşabilir. Olayları tek taraflı ele almamaya, objektiv davranmaya dikkat etmekte fayda var. Diyabet hastaları ise özellikle tatlı tüketimini kontrol altında tutmalılar.

22:33'te Ay ve Güneş, ardından da, 23:13'te Ay ve Jüpiter olumlu açısı kesinlik kazanacak; yarın netleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu iyice kendini hissettirir olacak. Ego ve kibir ölçüsüz bir şekilde artabilir; bu da ilişkiler konusunda sorun yaratabilir. Aşırı iyimser davranışlar ise bazı problemleri yok saymaya bizleri itebilir. Gelecek adına varolan potansiyellerimizi olumlu kullanabilme imkanı yüksek çalışacak görünmekte. Yaşama olumlu bakma, yardımlaşma içinde olma, farklı değişik tecrübelere ilgi gösterme, bilgi kapasitemizi arttırma, kendimizi geliştirme açısından uygun bir gece var önümüzde.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder