29 Eylül 2016 Perşembe

29 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, yeni bir güne Başak burcunda ilerleyerek giriyor; attığımız her adımı belli bir sisteme uyarak atmak, pratikliğimizi güncel işlerimizde kullanmak, öğrendiklerimizi zihnimize sanki bir sincabın yuvasına yiyecek taşıması gibi depo etmek ve hiç bir ayrıntıyı atlamamak günün ana özellikleri içinde. Kendimizi rahat hissetmemiz için herşeyin düzenli ve yerli yerinde olması gerekebilir.

01:06'da netleşecek Ay ve Kuzey Düğüm kavuşumu sayesinde beraberce, güç birliği içinde yapılacak işlerde başarı elde etmek ve geleceğe güvenle bakmak mümkün. Bu amaçlar doğrultusunda çalışkanlık ve pratiklik gösterebilir, duygularımızı işlerimize karıştırmadan hareket edebiliriz.

05:24'te ise Ay ve Pluto arasında üçgen açı kesinlik kazanacak; derin bir duygusallık verebilir. Bir fikri kafaya takıp üzerinde yoğunlaşmak bazılarımızın uykusunu kaçırabilir. Güç ve irade kullanarak işleri ele almak, konsantrasyon sağlamak mümkün.

13:04'te ise Ay ve Merkür kavuşacak. Akıl ve mantık, ruh halimizin etkisi altına girebilir ve o anki şartlara göre olumlu ya da olumsuz etkilere neden olabilir. Karar vermek adına çok uygun bir zaman olmasa da iletişim trafiğinde ve zihinsel aktivitelerde yoğunluk olabilir. Duygularımızı ifade etmek adına rahatlıkla olumlu kullanabilir kolay iletişime geçme imkanı bulabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve günü bir ertesi güne kadar açısız geçirecek; dolayısı ile elde birikmiş işlere eğilmek ve çalışkanlık göstermek günün diğer yarısında olumlu etki verebilir.

19:42'de Ay ve Chiron karşıtlığı oluşacak; bazı rahatsızlıkların uyanması bizi rahatsız etmesi söylenebilir. Bunun yanında yaşamlarımızda eksikliğini hissettiğimiz konular, yaralı olan taraflarımız, zayıf karnımız aklımızı fazlasıyla meşgul edebileceği gibi bizi duygusal anaforlara sürükleyebilir. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak farklı bakış açılarına başvurmak ve yeni yollar oluşturmak hepimizin işine yarayabilir. Tecrübelerimizle etrafımızdakilere destek verebilir ve karşılıklı bu şekilde yarar sağlayabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder