5 Eylül 2016 Pazartesi

5 Eylül 2016 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Terazi burcunda ilerleyişi ile merhaba diyoruz; ilişkilerin, sosyal yaşamın önem kazanacağı bir gün denebilir. İşlerimizi, konulara objektivite ile yaklaşarak, ihtimalleri göz önünde bulundararak ve her yönü ile ele alarak halledebilmek mümkün olabilir. Diplomasi ve nezaket bir çok kapıyı açabilir; ilişkilerde iletişim ise önem kazanabilir. 

03:30'da Ay ve Uranüs karşıtlığı netleşiyor; gece saatlerinden itibaren beklenmedik ani gelişmeler huzursuz edebilir. Anlamsız bir telaş, acelecilik yanlışlıklara neden olabilir. Diğerlerinin bizleri kontrol etmesine baş kaldırma, asileşme ilişkilerde ani çıkışları da beraberinde getirecektir. İmkanı olanlar için problemlere yaratıcılıkla, frklı çözüm yolları ya da bakış açıları ile yaklaşmak en doğrusu olacaktır. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 15:38'de Akrep burcuna geçene kadar da açısız kalıyır. Dolayısı ile Uranüsyen etki söz konuısu geçişe kadar bizi etki altına alabilir. Günün ilk yarısı hızlık kararlardan kaçınmak en doğrusu olacaktır.

15:38'de Ay'ın Akrep burcu geçişi ile konsantrasyon gerektiren konuları irade ile ele almak mümkün olacak. Her düşündüğümüzü diğerleri ile paylaşmak yerine kendimize saklamak isteyebiliriz. Olayların ardında yatan gerçekleri ulaştırma isteği bizi birer detektif haline dönüştürebilir. Zorlu koşullar karşısında olsak bile güç ve irade sayesinde güçlü bir askere dönüşebiliriz. Olayları kontrol altında tutmak, diğerlerinden de bizlerle aynı özveriyi beklemek ilişkilerde sorunlara neden olabilir; dikkat. Vergi, sigorta, banka gibi kamusal işleri ele almak adına uygun etkiler altındayız.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder