27 Eylül 2016 Salı

27 Eylül 2016 - Astrolozi


Salı gününe Ay'ın Aslan burcunda devam eden seyahati ile giriyoruz; gün boyu devam edecek bir transit. Daha coşkulu, spontan, cesaretli hissedeceğimiz etkiler denebilir. Yaratıcılığımızı kullanmakta zorlanmayabilir, kendimizi yaptığımız işlerde öne çıkarabiliriz.

11:06'da Mars, Yay burcundaki transitini bitirip, 8 Kasım'a kadar kalmak üzere Oğlak burcuna geçiş yapacak. Başarı hırsı, mesleki yükselme, kabul görme, güçlü olma gibi arzuları canlandıracak bir dönem. Sahip olduğumuz enerji bu amaçlar doğrultusunda iyi yönlendirilebilirse, kalıcı, uzun vadeli olabilecek adımlar atılabilir. Bu süreçte isteklerimiz daha ziyade kişisel ve bağımsız otorite kurabilme yönünde olacaktır. Özel projelerimizin sonuna dek uygulanabileceği enerji kapasitesini sağlayabilir.  Eğer bağımsızlık imkanı olmayıp da belli kurallara uyma zorunluluğu varsa, geçimsizlik, kavgaya, münakaşaya hazır olma, isyan etme görülebilir. Bir nevi benlik kışkırtısı, düşünmeden iş bırakmaya yol açabilir. Ya da faaliyetlerin durdurulması, el çektirilmesi mümkün. İnsanlarla ilişkilerimizde tansiyonu yükseltmeden gerekli gereksiz tartışmalara ve iddialşamalara girmemeniz mümkün olursa, bazı hedeflere varmada bize çok yardımcı olabilir. Aksi halde bu zamana kadar olan emeklerimiz de çöpe gidebilir. Olumlu olarak bu transit etkisi ile kontrollü, hırslı, dayanıklı, iş yeteneği sayesinde verimli çalışabilen, örgütleyici, hareketleri ustaca planlayan, yüksek konsantrasyonlu ve organizasyon yeteneği ile düzenli davranışların yanı sıra; olumsuz olarak aşırı hırslı ve materyalist, gevşemekte, pratik olmada zorlanana, aşırı spontan hareketler üzerimizde olumsuz etkilere sebep olabilir.

11:52'de Ay ve Uranüs üçgen açısı bazı huzursuzluklara, aceleciliğe imkan tanıyabilir. Ani gelişecek olaylar yaratıcılığımızı kullandığımız takdirde olumlu gelişmeleri hızlıca getirebilir. Olaylara, problemler farklı, standart dışı bakış açıları ile yaklaşmamız gereken bir öğle vakti yaşayacağız. Grup çalışmaları, güç birliği oluşturma ve değişik aktivitelere katılma imkanı doğabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak. Dolayısı ile bir süredir bitirilmeyi bekleyen işlerimizde Uranüs'ün hoş etkisini rahatlıkla kullanabilir, hız kazanabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder