28 Eylül 2016 Çarşamba

28 Eylül 2016 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 00:42'de Başak burcuna geçiş yapacak. Birilerine yardımcı olma dürtüsü yoğun çalışabileceği gibi, titizlik, pratiklik ve çalışkanlık özelliklerimiz de yoğun bir gün geçirmemize sebep olabilir. Diğerlerinin yapmaktan çekindiği işleri bile rahatlıkla ele alabilir, gün sonunda da yorgunluktan etrafımızdakileri eleştirebiliriz. Omuzlarımıza her zamankinden daha fazla yük almak bugün için mümkün.

01:27'de oluşacak Ay ve Mars üçgen açısı fiziki güç gerektiren işlerde, liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilecek, hızlı karar almamız ve cesaretli davranmamıza sağlayacak nitelikte. Ne zaman, nerede, nasıl davranmamız gerektiği konusunda net fikirlere sahip olabilir, hızlı davranışlar sergileyebiliriz.

11:46'da Ay ve Venüs ılımlı görünümü netleşecek; problemli tüm ilişki tiplerinde onarıcı etkilere sahip. Gözümüz hem yakın çevremizde hem de dostluklarımızda hep güzelliği ve barışı arar durumda olabilir. Alış verişler, yeme içme, dost sohbetleri ve organizasyonlar açısından öğle saatleri gayet uygun enerjiler altında.

19:45'te Ay ve Neptün karşıtlığı kesinleşiyor; bazı hayalkırıklıklarına ve özgüvesizlik içeren ruh hallerine neden olabilir. Etrafımızdaki her söylenen kolayca inanabilir hatta aldanabiliriz. Önemli kararlar almak adına uygun saatler değil, sonradan pişmanlıklar oluşabilir. Sanatsal konuları, manevi, ruhani çalışmaları ele almak bazılarımız için faydalı olabilir. Karşıklıksız yardım konuları, ihtiyacı olanlara destek olma adına da olumlu etkiler altında olabiliriz.

22:41'de Ay ve Satürn karesi oluşuyor; bizleri karamsarlığa itecek bir görünüm. Onay alamama, sevilmeme, beğenilmeme, yalnızlık duygusu gibi ruh halleri eğer yoğunsa, oldukça depresif durumlara neden olabilir. Satürn ve Neptün arasındaki kare malum halen aktif.  Dolayısı ile psikolojik olarak da rahatsızlık verici bir görünüm. Dinlenmeye, fazla hayalci olmamaya, yüksek beklentilere girmemeye dikkat edelim. Gerçekler ve hayalini kurduğumuz idealler arasındaki uçurum bu gece bizi her zamankinden fazla rahatsız edebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder