20 Eylül 2016 Salı

20 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Boğa burcunda kalacak; yaşamın keyif verici yanları, maddesel tüm değerlerimiz, istikrar ve dayanıklılık konularının öne çıkması muhtemel. İlişkiler açısından uyumluluk ve diplomatik görüntülerin göstergesi de denebilir. Yavaş hareket ederek, bir konuyu ele alırken tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak isteyebiliriz. Bu yüzden genelde yeniliklere daha kapalı olarak olan şartları korumaya meyilli olabiliriz.

00:25'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim sebebiyle çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz yüksek olacaktır. Duygusallığımız yoğunlaşacağı gibi, söylenenlere kolay inanabiliriz. Manevi çalışmalar ve sanatsal üretkenlik adına da uygun saatler denebilir.

04:30'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı, imkanı olanlar için beraber yapılacak, ortak ele alınacak konular adına uygun. Daha iyimser olabilir, geleceğe dönük sağlam hedefler belirleyebiliriz. Yardımlaşmanın faydaları görülebilir.

08:10'da Ay ve Pluto, 08:31'de ise Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açılarla birlikte yarın kesinleşecek olan Merkür ve Pluto üçgeni, oldukça kuvveti hissedilebilir erken saatlerde. Bir büyük üçgen açı kalıbının oluşması ile etkileri daha akıcı olacaktır. Aklımıza gelebilecek her türlü iletişimde kolaylık, pratiklik ve yaratıcı düşünebilme imkanı verecektir. Durumlara anında çare bulabilme, doğaçlama bir şeyler yapabilme için çok uygun. Tüm entellektüel, eğitimsel, medyatik ve reklam amaçlı çalışmalar, anlaşmalar, sözleşmeler, yazı yazma, kitap okuma, konferanslar, seminerler, bilimsel çalışmalar adına önemli bir fırsat sayılabilir. İş görüşmeleri, arkadaşlar, gruplar ya da kardeşlerle çeşitli meseleleri görüşebilir ya da birlikte fikir alış verişleri yapabilir, aktiviteler paylaşabiliriz. Yaşamlarımıza fikirsel üstünlük ve kısa ya da uzun yolculuklar yönünden hızlı bir trafik katabilir. Önemli kararlar verilebilir.

20:49'da ise Ay ve Chiron arasında oluşacak olumlu görünüm ile birlikte çevremizdekilerle dertleşebilir ya da geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak maddesel sorunlarımıza, eksikliklerimize yeni bakış açıları oluşturabiliriz. Rahatsızlıklar adına da çarelerin oluşması bu akşam saatlerinde mümkün. Olgunlukla konuları ele alabilir, geniş bakış açıları ile cevaplar bulabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder