18 Eylül 2016 Pazar

18 Eylül 2016 - Astrolozi


Haftanın ve uzun bir tatilin son gününde Ay, Koç burcunda ilerlemekte. Cesaret, kararlılık ve özgüven duyguları ile desteklenecek bir gün denebilir. Hızlı gelişmeler, günün hızlı akması Koç burcu transitlerinde olağan sayılır. Yeni olan konulara ilgimiz daha fazla olabileceği gibi mücadele ve güç gerektiren her konuda başarılı olabiliriz.

07:38'de Ay ve Pluto arasında kare bir açı oluşacak; derin bir duygusallığa neden olacaktır. Bazı konuları kafamıza takılabilir ve üzerilerinde yoğunlaşabiliriz.. İhtiras, tutku ve inatçılık ise bu transitin etkileri arasında. Güç ve irade isteyen konular ele alınabilir; önemli değişimler konusunda kararlılık gösterebiliriz. Zorlayıcı etkiler altında olabiliriz özellikle duygusal açıdan.

11:05'te ise dünden beri etkili olan Venüs ve Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor; yaşamlarımızda sevgi, hissel konular ve sosyal alanlarda değişim sürecini başlatan bir transit. Gün boyu etkili olacak; huzursuzluk, heyecan ve şaşkınlık yaratacak hızlı gelişmeler oluşabilir. Durumları kontrol altına almaya çalıştığımızda ise ipler gerilebilir. Yeni arkadaşlıklar kurmak için pek uygun günler değil. Zira duygularımız pek güvenilir olmayacaktır. Yaşça uygunsuz, kültür, sosyal, ırk, din farklılığı içeren kişilerle bir araya gelinebilir. Yapılacak en iyi şey, hoşumuza giden bir uğraşı, hobi, yaratıcı sanat etkinlikleri, yeni fikirler, yeni teknikler denemek olabilir; bu yönde muazzam uyarıcı bir görünüm. Aksi halde ani gelişecek ayrılıkları da beraberinde getirebilir. Ay bu açıya 21:31'de Uranüs kavuşumu ve 22:29'da Venüs karşıtlığı ile destek verecek. Unutmayın ki Ay, Koç burcunda; hazırlıksız, dürtüsel davranışlara çok müsait. Sonradan pişman olacağımız davranışlara mahal vermemekte yarar var. İlişkilerimiz bizleri şaşırtacak gelişmelere sahne olabilir.

23:10'da Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı ise aşırı cesaret verici bir etkileşim. Liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilir, ataklık ve özgüven yükselmesi sayesinde aklımıza eseni yapmak ister haller içine girebiliriz. Fiziki güç isteyen ya da daha önce cesaret gösteremediğimiz konuları ele almak adına çok uygun. Ne zaman, nerede, ne yapılması gerektiği ile ilgili net fikir sahibi olacağımız bir gece olacak gibi.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder