23 Eylül 2016 Cuma

24 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle Yengeç burcunda; duygusal güvenliğimiz, evimiz, ailemiz, milli konuların sohbetleri meşgul edeceği bir gün denebilir. Ailemizdeki kadın figürleri ve hanemizle ilgili işlerimizi ele alabilir, anılar hatıralar üzerinde yoğunlaşabiliriz. Çevremizdekileri, ailemiz ve kendimiz gibi kollamak isteyebilir, duygusal iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz.

05:05'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı duygusallığı epey yoğunlaştırabilir. Duygusal olarak etki almak, söylenenlere çabuk inanmak, manevi çalışmalarla huzur bulmak açısından oldukça olumlu. Yaratıcılık, sanatsal üretkenlik ve ilham gerektiren konular açısından da çok uygun.

09:37'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında netleşecek ılımlı etkileşimler ise yardımlaşma ile halledilecek, ortaklaşa yapılacak işler için ideal. İyimser duygular içinde, geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ileriye dönük hedeflerimizde yeni bakış açıları oluşturabileceğiz. Yaşamlarımızla ilgili amaçlar, idealler üzerinde çalışkanlık gösterebilir ve akıcı olumlu enerjilerden destek alabiliriz.

13:42'de ise Ay ve Pluto karşıtlığı netleşiyor; derin bir duygusallık vereceği gibi gelişmelerden duygusal olarak etkilenmemiz söz konusu. Bazı krizler yaşatabilecek bu transiti olumlu kullanabilmek için elimizdeki işler üzerinde konsantrasyon sağlamamız uygun olabilir. Önemli değişimler, dönüşümler yaratmak, süregelen alıştığımız düzenlerde farklılıklar oluşturabilir.

14:15'te Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde iletişim ve zihinsel aktivite trafiğimizde yoğunluklar deneyimlenebilir. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, komşularımızla olan ilişkilerimiz hız kazanacağı gibi duygularımızla mantık arasında denge oluşturmamız olumlu sonuçlar verebilir. Seyahat, nakliye ulaşım, ticaret, eğitim, yayıncılık ile ilgili işlerimizde destekler bulabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder