30 Eylül 2016 Cuma

30 Eylül 2016 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay boşlukta ilerleyerek giriyor; sabah erken saatlerde biriken işleri toparlamak adına uygun etkiler altında olacağız. 10:52'de ise Terazi burcunda geçiş yapacak olan Ay sayesinde, iyiden iyiye Yeniay enerjisi altına girmiş oluyoruz. Bu konum sayesinde ise tüm ilişkilerimiz gün boyu yaşamlarımızda öne çıkacak unsurların etkisi altında olacak. Objektiflik, akıl danışarak ilerleme, estetik, güzell,ik, uyum ve denge arayışı, ben yerine biz demeyi bilmek tabii ki Terazi burcunun özellikleri arasında..

14:58'te ise Ay ve Mars karesi kesinleşecek; her an kızmaya, münakaşa etmeye hazır bir şekilde yüksek agresyon bizleri zorlayacak görünmekte. Kazalara da açık olduğumuz bu saatlerde aceleden, spontane davranışlardan uzak durmakta yarar var. Daha önce cesaret edemediğimiz, ataklık gösteremediğimiz konuları ele almak adına çok uygun. Ama zor olan ufacık detaylar karşısında bile sinirlerimize hakim olmak diyebiliriz.

19:53'te ise Ay ve Jüpiter kavuşumu, aşırı boşvermişlik, iyimserlik duygularına neden olabilir. Problemleri, dikkat vermememiz gereken yerleri küçümseyip kulak arkası edebiliriz. Ancak bilgide derinleşmek, cömert ve adil olabilmek, yardımlaşma içinde olmak hepimize fayda getirebilir. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda diğerleri ile el birliği edebilir, farklı tecrübeler edinebiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder