4 Eylül 2016 Pazar

4 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Terazi burcunda.. Sosyallik, uyum, adalet ve diplomatik olabilmenin burcu Terazi sayesinde konuların her iki yüzünü de görüp değerlendirmek istememize yardımcı olacak bir transit. Sakin, serinkanlı ve politik olabilmenin yanı sıra, zor durumlar karşısında huzursuzluk duyumsamamız da normal olacaktır.

09:39'da Ay ve Pluto arasında oluşacak kare açı sebebiyle derin bir duygusallık üzerimizde etkili olabilir. İlişkilerle ilgili bir konuyu kafamıza takabilir, üzerinde bilinçli ya da bilinçsiz yoğunlaşabiliriz. Güç ve irade gerektiren konularda kontrol sağlayabilir, önemli kararlar verebilir. Güç ve zorlu gelişmeler bizleri zorlayabilir.

11:12'de Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşimle, girginlik cesaret, kararlılık ya da fiziki güç gerektiren konuları rahatlıkla ele alabilir, liderlik özelliklerimizi kullanabiliriz. Düşüncesiz, hazırlıksız hareketler ise daha sonra pişmanlıkların oluşmasına neden olabilir.

23:18'de Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gün boyu etkili. Beraberce yapılacak çalışmalar başarı sağlayabilir. İyimserlik, dürüst ve adil olabilme, yardımlaşma içinde çalışabilme sayesinde birçoğumuz önemli fırsatlar yakalayabilir. Geleceğe dönük hedefler konusunda geçmiş tecrübelerden dersler çıkarıp yeni planlar üzerinde yaratıcılığımızı gösterebiliriz. Bugün gökyüzünün yardımlarına, desteklerine açık olmak oldukça önemli denebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder