17 Eylül 2016 Cumartesi

17 Eylül 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay, Tutulmanın ardından Balık burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; 07:22'de Koç burcuna geçiş yapacak. Balık burcunun verdiği hipnoz etkisinden sonunda biraz olsun kurtuluyoruz. Daha kararlı, girgin, cesaretli ve atak hissedebileceğiz sonunda. Yeni olan her şey bizi cezbedebilir. Mücadele yeteneğimizi de liderlik özelliklerimizle rahatlıkla birleştirebiliriz.

10:04'te Mars ve Uranüs üçgeni kesinlik kazanacak; hafta ortasından beri etkili olan bu görünüm, haftasonuna da devam edecek. Günlük rutin yaşamımıza yeni heyecanlar, taze duygular katar. Yapıcı, olumlu, aktiv, etkin faaliyetler, belki biraz da tehlikeli ama cesurca maceralara uygun bir enerji deposu olduğunu söylemeliyim. Adrenalini yükseltecek bu transit üzüntülere değil, güzel şaşkınlıklara, heyecanlara vesile olabilir. Kendimize olan güvenimiz oldukça artacak, özgürlüğü her zamankinden daha fazla isteyeceğiz. Bu etki altında risk almak çok kolaydır. Bilim, mühendislik, gizli ilimler, astroloji ve icatlar, deneysel çalışmalar hatta bedensel güç isteyen spor uğraşları yapmak, zihinsel ve ruhsal etkinlikler için olumludur. Üzerinde çalıştığınız işlerde günlük aktivitelerde çalışma veya eğitim uğraşlarınızda verimli olabilir, kişisel etkili olmanız durumlar için uygundur. Örneğin iş görüşmelerinizde cesaretinizi ispat etmek ya da kendinize olan güveninizi gösterebilmek için. Kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakabilmek mümkün olur. Hızlı gelişmeler, grup çalışmaları, yeni tanışmalar, eş zamanlılıklar mümkün.

10:06'da ise Ay ve Jüpiter karşıtlığı nedeniyle iyimserlik ve problemleri küçümseyici tavırlar öne çıkabilir. Olumsuz düşünmek zorlaşabileceği gibi ego ve kibir içeren hareketler içine girebilir, kendimizi dev aynasında görebiliriz. Hiç bir konuda abartıya kaçmamaya özen gösterelim. Özellikle ilişkilerimiz konusunda objektif ve adil olmaya dikkat etmek gün içinde epey işimize yarayabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder