20 Eylül 2016 Salı

21 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay yeni güne Boğa burcu etkileri ile merhaba diyor; özdeğer duygumuzun, maddeye olan merakımızın öne çıkacağı enerjiler. Yeni günde ise ilk açısı, saat 06:32'deki Güneş ile üçgen; ilişkiler açısından çok olumlu bir sabah. Duygularımız ve mantık arasında kuracağımız denge sayesinde etrafımıza da pozitif etki verebiliriz. Liderlik özelliklerimizi, potansiyel yeteneklerimizi rahatlıkla sergileyebilir, kişiliğimizi öne çıkarabiliriz. Ay, bu açının ardından 08:52'de İkizler burcuna geçene kadar kısa süreliğine açısız kalacak.

04:25'te Merkür ve Pluto üçgeni kesinleşiyor; diüden beri kendini hissettiren bu transit, bugün tümüyle etkili. Virüs tarama sistemi gibi adeta;  tüm rahatsız edebilecek düşünceleri, fikirleri tarayıp yok edebilir ve olması gereken tatmin edici hale getirebilir. Kavrayış, anlayış, bir şeyin iç yüzünü gösterici derin zeka vereceği gibi, önemli öğretici bir etkileşim. Eğitim, öğrenim, ders çalışma, araştırma adına ideal zamanlar. Gizlilik içereni doğaüstü konulara ya da uğraş gerektiren derinlik taşıyan konulara bizleri çekebilir. Tanışacağımız yeni kişiler bilinç düzeyimizde arttırıcı etki yapabilecek güçlü kişiler olabilir. Seminerler, konferanslar vermek, etkin kararlar oluşturmak, önemli bir seyahate, eğitim konusunda karar vermek mümkün. Kardeşlerimiz, komşularımız, yakın akrabalarımız ve yakın çevremizle olan iletişimimizde kalıcı değişimler oluşturabilir. Kendimizi ifade tarzımızda güç ve irade kullanabilir bir çelik gibi kuvvetli olabiliriz.

08:52'de Ay'ın İkizler burcuna geçişi ile birlikte iletişim trafiğimiz ve zihinsel aktivitelerimiz hız kazanacaktır. Bilgi alışverişleri, yeni olan her şeye, bilgiye merak, bir anda bir kaç konu ile ilgilenmek, kişilerle iletişim içinde olmak bu transitin etkileri arasında. Zorlanmadan, aralarında bağ olmasa da konudan konuya atlayabiliriz.

13:07'de ise Ay ve Jüpiter arasında oluşacak üçgen açı ile İkizler burcunun etkileri daha da yoğunlaşabilir. Yakın çevremiz ile yardımlaşmanın, el birliği yapmanın faydaları görülebilir. Bilgide derinleşmek, araştırmalar yapmak için ideal bir saat. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda yeni deneyimler kazanabilir, değişik tecrübelere, farklı bakış açılarına daha ılımlı yaklaşabiliriz. Seyahat, eğitim, hukuk, medya gibi konularda atılacak adımlar için uygun denebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder