14 Eylül 2016 Çarşamba

14 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Kova burcunda bugün; beraber yapılacak işler, grup aktiviteleri açısından olumlu etkilere sahip bir gün. Bilgi alışverişleri, entellektüel kapasitemizi arttırmamıza yardımcı olabileceği gibi, tknoloji, bilim gibi zeka gerektiren konularda başarı yakalayabiliriz. Bizlerle aynı görüşlere sahip kişilerle bir arada olmak isteyebilir; toplumsal olaylara yakından ilgilenebiliriz.

09:40'ta Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim yardımıyla ilişkilerimizden destekleyici etkiler alabiliriz. Sorunlu ilişkileri ele alabilir, çözüm oluşturabilir, estetik ve güzellikler konusunda daha aktif rol alabiliriz. Gözümüz güzel olanı arayabilir, bazı düzenlemelere gidebiliriz. Yeme içme isteğinin yanı sıra bir çoğumuz tembellik etmekten yana olabilir.

15:23'de Ay ve Mars arasında netleşecek diğer olumlu bir görünüm sebebiyle fiziki güç gerektiren işleri ele alabilir, cesaret, ataklık ve özgüven sayesinde daha girgin davranışlar içinde olabiliriz. Unutmamak gerek ki dün netleşen Güneş ve Mars karesi halen aktif; düşüncesizce abartılı hareketlerden uzak durmakta yarar var. liderlik özelliklerimizi rahatlıkla grup çalışmalarında, organizasyonlarda ortaya koyabiliriz.

18:32'de ise Ay, bu kez de Uranüs ile ılımlı bir transit içine girecek; rutin dışı, şaşırtıcı aktiviteler hoşumuza gidebilir. Değişik bir şeyler yapmak, bulunduğumuz ortamlarda değişiklikler organize etmek isteyebilir, sorunlara son derece yaratıcı ve farklı bakış açıları ile yaklaşabiliriz. Zihinsel ve sezgisel olarak aktiflik hissedebilir, hareketli saatler geçirebiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder