6 Eylül 2016 Salı

6 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün Akrep burcunda seyahat ediyor bugün.. Zor durumlarda kalsak bile kontrolü elden bırakmayacağımız bir gün. Sezgilerimiz ise tam gaz; çevremizdekileri konuşmaya ihtiyaç duymadan anlayabilir, yüzleşmelerle birlikte gerçeklere ulaşabiliriz. Konsantre olmak, odaklanmak ise hiç zor olmayacak. Gizlilik ve kendimize duyacağımız güven, güç ve irade ile birçok işin üstesinden gelmemize yardım edecektir.

12:54'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı yaratıcılığımızı son derece aktifleştirebilir. Sanatsal aktivitelerde üretkenlik göstermek adına çok olumlu. Merhamet, şefkat türü hislerimizde yükselme olacağından, diğerlerine de kolay inanabiliriz. Manevi, ruhani, psikolojik konularla uğraşmak ayrı bir keyif verebilir.

17:20'de Ay ve Düğümler, ardından 21:05'te Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı görünümler sayesinde Güneş ve Kuzey Düğüm arasındaki kavuşum daha belirgin olacaktır. Çevremizdekilerle işbirliği içinde olarak beraber ele alınacak konularda liderlik özelliklerimizi sergileyebilir kendimizi öne çıkarabiliriz. Diğerlerinden destek almak, destek vermek her tarafın olumlu anlamda yararına olacaktır. İyimserliğin öne çıkabileceği, mantık ve duygular arasındaki ılımlı denge ile bilinçli kararlar verebilme şansımız da yüksek olacaktır.

22:01'de Ay ve Pluto arasındaki olumlu diğer bir açı sayesinde ise Güneş ve Pluto arasındaki üçgen açı da hareketlenebilir. Güç, irade, kararlılık gerektiren tüm konular adına olumlu. Derin duygusallık, işlerimizde derinleşme ve ses getirici kararlar alma açısından çok işimize yarayabilir. İşlerimize rahatlıkla odaklanabilir, bir konu üzerinde yoğunlaşabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder