12 Eylül 2016 Pazartesi

12 Eylül 2016 - Astrolozi


Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...

Ay, bayramın ve haftanın ilk gününde tümüyle oğlak burcuna ilerliyor; sorumluluklar, görevler ön planda denilebilir. 05:35'te Güneş ile üçgen açı oluşturacak Ay sayesinde ilişkiler açısından olumlu etkile, bayramın ilk gününe çok yakışacak. Duygular ve mantık arasında kurulacak denge sayesinde yeteneklerimizi yaratıcılığımızı ortaya koyabilir, pozitif enerjiler içinde olabiliriz.

08:36'da ise Ay ve Merkür arasındaki üçgen, diğer birr açı yardımıyla iletişim trafiği sabah erken saatlerde yoğun olabilir. Zihinsel olarak aktif hissedebilir, bilgiye merak duyabiliriz. Bud a bizi diğerleri ile iletişime itecektir.

11:43'te ise Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim, şifa enerjisi tadında. Kırgınlıkları gidermek, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak, çevremizdekilerle sohbet ederek problemleri çözebilmek adına ideal bir transit. Olgunluk, bilgelik oldukça prim yapabilir.

12.59'da ise Ay ve Uranüs arasında kesinleşecek kare açı, maalesef ani, şaşırtıcı gelişmeleri beraberinde getirebilir. Kazalara, sakarlıklara karşı da dikkatli olunmalı. Acelecilik, sabırsızlık ve huzursuzluk verebilir. Bulunduğumuz ortamlardan kurtulma isteği, beklenmedik davranışlar sergileme dürtüsü, rutin dışı hareketlere rağbet etme, etkileri arasında. Problemlere, değişik bakış açıları, stardart dışı çözümler oluşturmak adına olumlu kullanabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayarak geceyarısının ardından Kova burcuna geçiş yapacak. Dolayısı ile Uranüs etkisini günün geri kalan kısmında hissder olacağız. Dikkatli olmakta yarar var; çözülemeyen işleri, bitirilmemiş konuları tekrar ele almak açısından olumlu etkiler verebilir.

21:58'te ise dünden beri etkili olan Merkür ve Mars karesi kesinleşecek; bugün tümüyle etkisi altındayız. Sözlerimizde, iletişim şeklimizde kırıcı olmamaya özen gösterelim. İstemeden diğerlerini kırabilir, sözsel tartışmalar içinde kendimizi bulabiliriz. Düşünmeden sarfedilecek kelimeler ilişkilerde problem oluşturabilir. Zaten geri harekette olan Merkür nedeniyle internet, teknolojik aletler, ulaşım araçları konusunda da arızalar, kazalar oluşabilir; temkin şart görünmekte. Günlük yaşamda el atacağımız her konu felakete dönüşebilir; öfkeyi ve gerbinliği besleyecek bir etkileşim. Çevremizdeki gürültü ve seslere daha duyarlı olabilir, ufacık bir olaydan büyük sorunlar çıkartabiliriz. Trafikte, ulaşımda, iletişim ve sağlık konularında olayları kontrol altında tutmaya özen göstermeliyiz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder