26 Eylül 2016 Pazartesi

26 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde Aslan burcunda kalacak tümüyle.. Bizleri ilgilendirsin ilgilendirmesin gelişen olayları kontrol altına almak, yaşama daha eğlenceli yandan bakmak, yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı ortaya çıkarmak adına uygun etkiler barındıran bir gün var önümüzde. Eleştirilmek bugün pek bize göre olmayacak görünmekte.. Pohpohlanmak, onay almak isteyebilir, parıltılı ve şaşaalı herşeye ilgi gösterebiliriz. Risk alabilir, cesaret gösterebiliriz. Çocuklarla vakit geçirmek ise, içimizdeki çocuğun ortaya çıkmasına yardım edebilir.

09:59'da Güneş ve Jüpiter kavuşumu kesinleşecek; tüm haftasonu zaten etkisi altında olduğumuz gibi, bugün ve yarın da bu transitin iyimserliğe sebep olacak enerjilerinden rahatlıkla yararlanabiliriz. Kendimizi iyi hissetme, yaşama olumlu bakma, aktivitelere katılarak değişik tecrübeler edinme, zevklerin peşine düşme gibi arzulara zemin hazırlayan bir etkileşim. Ayaklarımızı yere sağlam basma düşüncesi ağırlık kazanabilir. Bir zararlı yanı kendimizi büyük ve yüce görmeye, bilgiçlik taslamaya, küstah ya da aşağılayıcı olmaya sebep olması olacaktır. Eğer belli bir olgunluk içinde değilsek, bazı hazımsızlıklar sorun yaratıcı hale gelebilir. Kişisel kazanç ve gelişmede diğer kişilerin de rolü olduğunu düşünerek saygı çerçevesinde kalmak, bu etkinin daha olumlu kullanılabilmesine olanak tanıyacaktır. Uluslararası işler, hukuk, yüksek eğitim, medya, seyahat, din, felsefe ve inançlarla ilgili yaratıcılığımızı öne çıkarabilir, ilerleme kaydedebiliriz.

13:33'te Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı yardımıyla sorumluluk ve görevlerin bilincinde olgun davranışlar sergileyebiliriz. Sistemli, pratik ve çalışkan hareketlerle, işlerimizi tek başımıza halledebilir, ihtiyaç durumunda ise bizlerden olgun, güvendiğimiz büyüklerimizden, otorite figürlerinden destekler kolayca bulabiliriz. Sabırlı olmak, işlerin ağır, temkinli ve emin olarak ilerlemesine yardım edebilir.

18:01'de ise 18 Nisan 2016'dan beri devam edn Pluto geri hareketi bitiyor; bu konu ile ilgili olarak http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/09/25-eylul-2016-astrolozi.html adresindeki yazıyı okuyabilirsiniz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder